Flavia Mihăşan a ales naşa bebeluşului său. Cele două au o relaţie foarte apropiată

 Pirvu Cristina
.

Flavia Mihăşan va deveni în curând mamă de băiat. Va naşte în vară, iar până atunci vrea să pună toate detaliile la punct. Iată că a ales-o deja pe naşa care îl va prinde pe micuţ în braţe, în biserică! 

Cu o zi înainte, pe 22 ianuarie, Flavia a dezvăluit în emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” cine este persoana care îi va boteza copilașul. Se pare că Flavia Mihășan va fi mămică de băiețel, iar vedeta este foarte fericită.

Este vorba despre o prietenă foarte bună, talentata coregrafă devenită cunoscută la show-ul 'Dansez pentru tine', Andra Gheorghe, alias Cocuța.

'Cocuța va fi nașa băiețelului', a spus Flavia. Așadar, acum e nevoită să mai stabilească data botezului, dar şi a nunţii.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul„Mamma Mia!, potrivit Spynews. S-au plăcut foarte tare și se pare că formează un cuplu de ceva timp.

Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.  Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Primele detalii despre botezul bebeluşului

„Noi putem să facem botezul la tine la restaurant (n.r. la Dani Oţil). Eu am rămas în urmă cu…. Nu plătesc nimic! Dacă e facem botezul la tine (n.r. Răzvan) şi nunta la tine (n.r. Dani)', a spus Flavia Mihăşan.  „Nu veni la mine, eu nu îmbrac scaune în primul rând', a reacţionat Dani Oţil în cadrul matinalului de dimineața.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton