Fiul și soția lui Florin Condurățeanu primele declarații după moartea jurnalistului: „Sunt îngrozită”

 Lăstun Ana Maria
.

 Fiul și soția lui Florin Condurățeanu trăiesc clipe greu de imaginat după moartea jurnalistului. Cei doi sunt devastați și au început să plângă în direct, fiind invitați la o emisiune TV. Soția lui Florin Condurățeanu a trăit o adevărată dramă, din care nu știe cum își va reveni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiul și soția lui Florin Condurățeanu au oferit primele declarații de la Casa Presei, acolo unde se află trupul neînsuflețit al marelui jurnalist. Cei doi au izbucnit în lacrimi, iar soția lui Florin Condurățeanu a declarat că ziua în care soțul său a decedat a fost extrem de dificilă. Cei doi erau foarte apropiați, iar femeii îi este aproape imposibil să accepte că, după atâția ani de relație, soțul său nu se mai află printre noi.

Citește și: Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost depus la Casa Presei. Cine a venit să-și ia adio de la regretatul jurnalist

Citește și: Trecutul neștiut al lui Florin Condurățeanu. A avut o viață tumultuoasă, ca jurnalist

Citește și: Marius Tucă a izbucnit în plâns când a aflat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Îmi pare rău că nu am apucat să…'

Citește și: Mircea Badea, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Era cel mai iubitor om. Poate că de-asta inima…'

Soția lui Florin condurățeanu a mărturisit că îi este greu să conceapă ce Nea Țuțu, așa cum era poreclit, nu se va mai face auzit în casă. Cei doi aveau un obicei: de fiecare dată când ea ajungea acasă, el o aborda și discutau despre ziua fiecăruia. Fiul lui Florin Condurățeanu a trăit clipe dificile, pentru că tatăl său s-a stins din viață chiar în brațele sale.

fiul-si-sotia-lui-florin-condurateanu-primele-declaratii-1fiul-si-sotia-lui-florin-condurateanu-primele-declaratii-1

Soția lui Florin Condurățeanu, primele declarații despre regretatul său soț

'Ziua de ieri a fost îngrozitoare și ceea ce urmează va fi mult, mult mai greu. Sunt îngrozită și am pierdut un om atât de valoros, atât de bun, atât de generos. Eu veneam acasă mai târziu, seara, pentru că aveam mai multe de făcut și tot timpul îi auzeam vocea când deschideam ușa și-mi spunea: 'Ce faci? Mai poți?' și eu îi spuneam că pot.

Întreba și de Eva, nepoțica noastră de 13 ani pe care o iubea foarte mult. A fost un om excepțional, politicos, blând, generos, un om cum rar se întâlnește.', a mărturisit soția lui Florin Condurățeanu, la Antena Stars.

Partenera de viață a lui Florin Condurățeanu nu poate trece peste decesul lui Nea Țuțu

Soția lui Florin Condurățeanu este devastată și nu știe cum va putea trece peste moartea soțului, având în vedere relația pe care o aveau și de cât timp erau împreuna. Femeia, alături de care se afla fiul lui Florin Condurățeanu nu poate să accepte că va fi nevoită să pășească în casa pe care o împărțea cu partenerul său de viață, iar el nu va mai fi acolo. În acel moment, emoțiile au atins cote maxime, iar soția regretatului jurnalist a izbucnit în lacrimi.

'Suferința noastră este imensă, nu se poate descrie în cuvinte. Nu știu cum o să pășesc de mâine seară în casă, fără să-i aud vocea, fără să-mi deschidă, să mă întrebe: 'Ce faci? Cum te simți? Mai poți?', a declarat soția lui Nea Țuțu, cu ochii în lacrimi.

Sursa FOTO: Captură Antena Stars & Captură YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton