Fiul Ralucăi Bădulescu s-a mutat de acasă la 17 ani, după ce a stat în carantină cu familia. Care a fost motivul: „Eu nu gătesc nimic”

 Lupescu Anca
.

Fiul Ralucăi Bădulescu a decis să se mute din casa în care stătea împreună cu mama lui. 

raluslabraluslab

Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities a povestit cum s-a întâmplat totul. 

Deși se află în carantină, fiul vedetei a decis să plece de acasă. Raluca însă crede că este cea mai bună decizie pentru el și spune că are încredere în fiul ei, pentru că este conștiincios. 

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kilograme. Nu face niciodată plajă în România

„Băiatul s-a orientat, a plecat la mai bine pentru că este la ai mei acasă. A intrat în carantină de foarte mult timp, cred că de dinainte să se instituie măsurile de urgență. S-a gândit în felul următor: e spațiu mare, poate să-și facă lecțiile online, are de toate, plus mâncare bună. Eu nu gătesc nimic!', a mărturisit jurata show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities!'.

Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut că nu gătește deloc, și a început să enumere ce are prin frigider. 

Citește și: Asta da apariție! Raluca Bădulescu, fără pic de machiaj și gene false, la Bravo, ai stil! Celebrities'. Am făcut atac de panică!'

„Am mezeluri, conserve, chestii d-astea care pot ține mai multă vreme. Am și ciocolățele!', spune vedeta.

„A plecat la mai bine, vă jur!', spune Raluca Bădulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton