Fiul lui Ștefan Bănică investește într-o nouă afacere, la doar 20 de ani: "Mi se pare o industrie frumoasă"

 Dumitrache Laura
.

Fiul lui Ștefan Bănică are propria afacere la doar 20 de ani. Radu Ștefan este pasionat de muzică și îi calcă pe urme tatălui său, dar pe lângă asta este pasionat de latura antreprenorială. Radu are deja o afacere și a mărturisit că plănuiește să își deschidă o nouă afacere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a devenit om de afaceri. La doar 20 de ani, Radu Ștefan și-a deschis o cafenea în București și este foarte mândru de realizarea sa. De asemenea, tânărul a intrat recent și pe piața muzicală după ce a lansat melodia  „That part of me'.

radu stefan banicaradu stefan banica

La doar 20 de ani, Radu Ștefan Bănică este și afacerist și artist. El deține o cafenea în București și a declarat că în curând va deschide o nouă afacere. Fiul cel mare al cântărețului vrea să își deschidă un magazin de vinuri. Afacerile sunt hobby-ul lui Radu și își găsește întotdeauna timp pentru a se ocupa de ele.

Citește și: Radu Ștefan Bănică a lansat prima lui melodie. Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin:”Scriu piese de câțiva ani”

Citește și: Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică:„Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a pozat cu tigrii în Thailanda:”Pentru cei care critică…”

Fiul lui Ștefan Bănică deschide o nouă afacere

Radu Ștefan Bănică, fiul mai mare al lui Ștefan Bănică se implică în afaceri. La doar 20 de ani, tânărul are o cafenea deschisă în București, iar în curând își va deschide un nou business. Radu a declarat că afacerile sunt un hobby pentru el și îi face plăcere să se ocupe de ele. Fiul lui Ștefan Bănică va lansa un magazin de vinuri.

„Cafeneaua, și businessul în general, e hobby-ul meu. Cum îți faci tu timp pentru hobby, așa îmi fac și eu timp pentru cafenea! Și acum chiar am un nou proiect, în colaborare cu cafeneaua, o să mă axez pe vinuri. Așa că o să lansez un magazin de vinuri!, a declarat Radu Stefan pentru cancan.ro.

Radu Bănică: „Mi se pare o industrie foarte frumoasă și vreau să fac parte din ea”

Radu Ștefan Bănică a mărturisit că i-a venit această idee deoarece ambii părinți consumă vin. Artistul își dorește să intre în această industrie și este nerăbdător să își deschidă noul magazin. De asemenea, Radu a declarat că părinții îl sprijină în tot ceea ce vrea să facă.

Tata e consumator de vin, mama, la fel, și a început să îmi placă și mie. Mi se pare o industrie foarte frumoasă și vreau să fac parte din ea!', a mai spus fiul lui Stefan Banică.

Radu Ștefan Bănică și-a lansat prima piesă

Pe plan artistic, Radu Ștefan Bănică este foarte activ. Tânărul și-a lansat recent prima piesă. Fiul îndrăgitului artist a făcut anunțul pe contul lui de Instagram, declarând că scrie piese de mulți ani. „Scriu piese de câțiva ani, lucru pe care l-am ținut secret… până acum. Prima mea piesă, That part of me, varianta acoustic, va fi live pe canalul meu de YouTube',  a scris acesta pe rețelele de socaializare.

În ceea ce privește relația sentimentală, Radu a declarat că momentan se axează pe carieră și afacerile sale. De asemenea, artistul nu obișnuiește să vorbească cu tatăl lui despre viața sa sentimentală. „Nu avem timp să mai vorbim și despre asta, așa că deocamdată sunt pe cont propriu, nu cer părerea nimănui, dar o să vină și vremea!'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton