Fiul lui Sinéad O'Connor, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. "Copilul meu, te iubesc!"

 Oana Pantazi
.

Fiul lui Sinéad O’Connor s-a sinucis la 17 ani, fiind găsit la două zile după ce fusese dat dispărut. Celebra artistă irlandeză a fost cea care a făcut anunțul, prin intermediul unul mesaj tulburător pe Twitter.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Neviim Nesta Ali Shane OConnor, fiul faimoasei artiste Sinéad O’Connor, s-a sinucis, alegând să-și încheie socotelile cu viața la doar 17 ani, a anunțat independent.co.uk. Mama sa a făcut anunțul pe contul ei de socializare, unde a scris un mesaj tulburător.

Sinead O’Connor at italian  Tv Show Che Tempo Che FaSinead O’Connor at italian  Tv Show Che Tempo Che Fa

Fiul lui Sinéad O’Connor s-a sinucis

Faimoasa artistă, în vârstă de 55 de ani, le-a dat trista veste fanilor săi chiar în zorii zilei de 8 ianuarie:

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, însăși lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atat de mult! Te rog să fii în pace”, a scris artista pe Twitter.

Citește și: Sinéad O’Connor recunoaște că este dependentă de droguri și cere ajutor: „Am crescut cu traume şi abuzuri!”

Citește și: Interviu tulburător cu Sinead OConnor: „Iubesc la mama mea faptul că a murit!'

Citește și: Sinead OConnor, în pragul sinuciderii într-o cameră de motel! Artista a făcut confesiuni tulburătoare

Citește și: Ce dietă ține Andreea Mantea după ce s-a îngrășat 14 kilograme: „După rău vine bine”

Artista a postat şi melodia lui Bob Marley „Ride Natty Ride', cu explicaţia: „Acesta este pentru Shaney al meu. Lumina vieţii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaştri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniţă nu ne poate despărţi', a mai scris Sinead.

Fiul lui Sinéad O’Connor, în vârstă de 17 ani, a fost găsit mort la două zile după ce a fost dat dispărut.

Mesaj disperat pentru fiul ei

Tânărul dispăruse cu două zile în urmă, iar poliția a făcut apel la populație, în încercarea disperată de a-l găsi pe Shane. De asemenea, în același timp, artista postase pe Twitter un mesaj către fiul său: 

„Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată! Te rog nu te răni'.

Din nefericire, tragicul deznodământ s-a produs, Shane fiind găsit fără viață, la două zile după ce fusese dat dispărut.

Sinéad O’Connor a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii: Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio. Shane provenea din relația cu artistul Dónal Lunny, muzician ;i produc[tor de folk irlandez.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton