Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit 1 an. Imagini rare cu micuțul Liam

 Raiciu Adriana
.

A fost zi de sărbătoare în familia lui Laurențiu Regehcampf! În data de 19 mai, micuțul Liam a împlinit frumoasa vârstă de 1 anișor și a fost sărbătorit cu fast de părinți. Pe contul său de socializare, antrenorul a postat mai multe imagini de la ziua de naștere a micuțului, dar a scris și un mesaj emoționant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Laurențiu Reghecampf și fosta soție, Anamaria Prodan, erau protagoniștii unui mare scandal. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure și chiar au ajuns să se lovească reciproc, însă lucrurile s-au mai liniștit în ultima perioadă. Tot anul trecut, antrenorul de fotbal devenea tătic pentru a treia oară, iubita lui, Corina Caciuc, aducea pe lume un băiețel perfect sănătos.

fiul-lui-laurentiu-reghecampf-783×1024-1fiul-lui-laurentiu-reghecampf-783×1024-1

Timpul s-a scurs extrem de repede, iar micuțul Liam a împlinit deja un an. În data de 19 mai 2023, băiețelul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf a fost sărbătorit, iar imaginile de la ziua de naștere au fost deja postate pe rețelele sociale.

Citește și: Laurențiu Reghecampf l-a dus pe fiul său și al Corinei Caciuc la primul eveniment sportiv. Imagini nemaivăzute cu micuțul Liam

Citește și: Ce mesaj ironic i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, azi: „Unu mai bun ca…

Citește și: O mai ții minte pe Sindy de la Survivor 2021? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre America Express 2024: „Ne va întări și mai mult relația’

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit 1 an

Weekend-ul trecut, Laurențiu Reghecampf și-a sărbătorit fiul cel mic. Micuțul Liam a împlinit un anișor, iar, cu această ocazie specială, antrenorul a postat mai multe imagini pe contul său de socializare. În fotografii îi putem observa pe cei trei în timp ce se aflau în vizită la grădina zoologică, dar și acasă, unde băiețelul a fost răsfățat cu un tort cu animăluțe.

 „La mulți ani, băiețelul meu!', a scris Reghe în dreptul imaginilor cu Corina și Liam.

Fanii au apreciat imediat fotografiile, iar mulți dintre aceștia i-au lăsat și comentarii. „Doamne ce frumoși sunteți. La mulți ani binecuvântați micuțului. Frumușel mai e, are cu cine semăna. Doamne ajută să fiți sănătoși și fericiți o viață întreagă alături de prințul vostru', „La mulți ani, minune!', sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani în dreptul pozelor.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară în urmă cu un an. Din prima căsătorie mai are un băiat, pe Luca, iar din mariajul cu Anamaria Prodan, antenorul îl mai are pe Bebeto.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf a fost botezat pe 8 octombrie

Liam Reghecampf a fost botezat la începutul lunii octombrie a anului trecut. La eveniment, au participat zeci de invitați, iar atmosfera a fost întreținută de Marius Mihalache & Band, Robert Band și Fata cu Vioara.

În ziua botezului lui Liam, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe rețelele de socializare: „Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf’.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton