Leon, fiul lui Kamara, va fi operat din nou: "I-aș da picioarele mele..."

 Raiciu Adriana
.

Leon, fiul lui Kamara, a fost diagnosticat imediat după naștere cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune. Astfel, în ultimii ani, micuțul a fost nevoit să treacă prin mai multe operații. Ultima a fost în luna septembrie a anului trecut, însă acum se pare că va ajunge din nou pe masa de operație. Iată ultimele declarații făcute de Kamara!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiul cântărețului a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale pentru a scăpa de boala cu care se confruntă încă de când era foarte mic. Kamara luptă, alături de fost soție, pentru ca micuțul să reușească să ducă o viață normală. Operațiile sunt extrem de costisitoare, așa că părinții au fost nevoiți să dea totul pentru a putea avea banii necesari.

kamara-4-576×1024-1kamara-4-576×1024-1

Din păcate, de curând, Kamara a anunțat că Leon urmează să ajungă din nou pe masa de operație. De asemenea, a mai oferit și detalii despre starea lui medicală de acum. Iată cum se simte micuțul!

Citește și: Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale

Citește și: Kamara și fosta soție, împreună de ziua fiului lor

Citește și: Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Ce surpriză i-a făcut Oana Roman:'S-a bucurat, a suflat în lumânări'

Citește și: Puya, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Adevărul…'

Fiul lui Kamara va fi operat din nou

În cadrul unui interviu, Kamara a vorbit deschis despre starea de sănătate a fiului său, care se confruntă de la naștere cu tetrapareză spastică. Cântărețul a precizat că Leon are de făcut operații în fiecare an, iar asta se întâmplă pentru a-i putea lungi mușchii și pentru a putea face kinetoterapie așa cum trebuie.

Leon are operații de făcut în fiecare an. Operațiile sunt făcute pentru a putea lungi mușchii, cât să poată face kinetoterapie așa cum trebuie. El face kinetoterapie în fiecare zi. Atunci când e după operație are o scurtă perioadă de recuperare, iar după începe cu câte patru ore, chiar șase ore pe zi. În mod obișnuit face, zi de zi, câte două ore de kineterapie, fie la Timișoara, fie la București„, a spus Kamara, potrivit Fanatik.

Totodată, Kamara a mai precizat că și banii au fost o problemă, întrucât o singură operație cu tot cu tratament, drum și cazare ajunge la suma de 100.000 de euro.

Au fost ani foarte grei. Am mai avut câteva resurse, economii, dar de-a lungul pandemiei economiile s-au epuizat toate. Pe lângă asta, am mai avut niște colaborări, niște sume venite din drepturi de autor. Este o luptă de durată, din păcate, nu se rezolvă cu o singură operație. Iar la fiecare asemenea operație, avem nevoie de în jur de 10.000 de euro, cu tot cu recuperare, drum, cazare. Iar asta în fiecare an, că merge, că nu merge treaba…„, a mai spus artistul, potrivit sursei citate anterior.

Care este cel mai mare vis al lui Kamara

Durerea este mare pentru un părinte, iar Kamara spune că ar face un gest extrem, doar ca să știe că fiul său este sănătos.

Visul meu cel mai mare îl privește pe Leon. Vreau să îl văd sănătos, să poată să meargă fără ajutor, vreau să îl văd cum aleargă și să facă tot ce îi trece lui prin cap. E un băiat genial, îl iubesc din toată inima mea. I-aș da picioarele mele dacă aș putea„, a încheiat artistul.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton