Fiul lui Kamara a suferit a treia intervenție. Cum se simte Leon după operație

 Pirvu Cristina
.

Fiul lui Kamara a suferit a treia intervenție. Micuțul, alături de familie, luptă pentru o viață mai bunăț, să poartă merge, să fie independent. Tăticul lui a făcut declarații despre starea lui. 

De câteva luni, fiul lui Kamara este în Turcia, la tratament. Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică, și a început tratamentul cu celule stem, la un spital cunoscut.

Până acum, în loc să se joace și să alerge fericit ca orice copil de vârsta sa, Leon mișcă și folosește doar un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Din cauza afecțiunii sale și a faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon nu merge nici măcar de-a bușilea.

Iată ce spune Kamara despre fiul care a suferit până acum 3 intervenții.

 „Leon se simte bine, a făcut trei intervenţii cu celule stem, urmează încă trei şi una pentru alungirea muşchilor. E mai puţin spastic, lucrează mult mai bine, e mai vesel şi mai atent. Se văd nişte rezultate după aceste intervenţii, muşchii se întind mai bine şi e mare lucru', a spus Kamara la PRO TV.

Fiul lui Kamara a suferit a treia intervenție. Cum se simte Leon după operațieFiul lui Kamara a suferit a treia intervenție. Cum se simte Leon după operație

Kamara are o fiică secretă: e super sexy, blondă, cu ochi albaştri: „Când ies cu ea în oraş crede lumea că este iubita mea!'

Stephanie Sara este o blondă sexy, de 20 ani, despre care puţini ar putea crede că este fiica lui Kamara pentru că nu seamănă deloc cu el. De altfel, artistul a şi glumit pe această temă şi a spus că atunci când iese în oraş cu fiica lui, lumea crede că este, de fapt, iubita lui.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton