Fiul lui Florin Salam a aflat sexul bebelușului. Dani va fi tată la 18 ani, la fel ca sora lui

 Lupescu Anca
.

E fericire mare în familia lui Florin Salam. Dani Stoian  va fi tătic, la doar 18 ani, motiv care l-a bucurat enorm pe tatăl său, dar și surorile sale. Fiul lui Florin Salam a aflat sexul copilului pe care iubita lui urmează să-l nască spre finalul acestui an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihaela, iubita tânărului, urmează să devină mămică spre finalul acestui an, iar Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară, la doar 41 de ani. Dani Stoian, fiul manelistului, a împlinit 18 ani în luna martie.

Recent, Dani Stoian a aflat că va fi tată de fată, lucru care îl bucură enorm!

Casa lui Florin Salam s-a umplut de copii

Manelistul are trei copii cu Roxana Dobre: un băiețel de 2 ani și două fetițe de 3 ani și jumătate, respectiv 5 ani. De asemenea, Betty, fiica cea mare a lui Florin Salam, are un băiețel în vârstă de un an și jumătate.

Florin Salam este foarte fericit că băiatul lui îl va face bunic. Și Betty este o mămică tânără. Fata cea mare a artistului a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani, iar acum are un băiețel superb. Betty Stoian s-a căsătorit cu Cătălin Vișănescu, iar împreună formează o familie frumoasă și unită. Florin Salam și-a susținut necondiționat copiii, mai ales după moartea mamei lor, Ștefania.

florinsalamsidanisalam1florinsalamsidanisalam1

Dani Stoian și Mihaela s-au cunoscut anul trecut și imediat și-au asumat relația. Este prima relație serioasă pe care tânărul o are cu o fată. Cei doi intenționează să se căsătorească, cel mai probabil evenimentul urmând să aibă loc o dată cu botezul fiicei lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton