Fiul lui Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare după înmormântarea regretatului actor: „Mama este distrusă de durere. O să...”

 Dumitrache Laura
.

Fiul lui Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare după înmormântarea regretatului actor. Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori ai României. Maestrul s-a stins din viață pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Actorul era internat în spital, iar o lungă perioadă de timp s-a confruntat cu probleme medicale serioase. Duminică, Alexandru Arșinel a fost condus pe ultimul drum. Cristian, fiul cel mic al artistului, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre moartea tatălui său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare după înmormântarea regretatului actor. Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu probleme medicale, un transplant de rinichi și mai multe internări în spitale. Actorul se afla internat la Spitalul Universitar de Urgență București din 15 septembrie pentru tratarea unor leziuni cauzate de repaosul prelungit la pat.

alexandru arsinel a muritalexandru arsinel a murit

Alexandru Arșinel a fost căsătorit cu Marilena, iar împreună au doi copii, Bogdan și Cristian. Fiul cel mic al actorului a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea tatălui său. Soția maestrului nu se poate deplasa, iar fiii săi vor avea grijă de ea. Moartea lui Alexandru Arșinel i-a șocat pe cei care l-au cunoscut și îndrăgit.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu certificatul de revoluționar al lui Alexandru Arșinel și cine a solicitat retragerea lui:'Până în ultima clipă a încasat acel ajutor' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Marius Țeicu despre relația dintre Alexandru Arșinel și soția lui:”A iubit-o foarte mult”. Actorul i-a dedicat o piesă

Citește și: Ce problemă de sănătate are Viorica de la Clejani:”Poate am noroc să nu ajung la operație”

Citește și: Ce investiție vrea să facă Mihai Trăistariu, după succesul pe care l-a avut cu apartamentele de pe litoral:„Îmi place turismul, am câștigat bani frumoși'

Fiul lui Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare după înmormântarea regretatului actor

Alexandru Arșinel a plecat dintre noi la vârsta de 83 de ani. Actorul s-a stins din viață joi, 29 septembrie, după multe zile în care a fost internat în spital. Familia actorului este devastată de durere. Cristian, fiul cel mic al maestrului a făcut dezvăluiri emoționante despre pierderea tatălui său.

Soția actorului este devastată de durere și nu își poate reveni din șoc. „Încercăm să ne revenim. Mama este distrusă de durere, șocată de moartea tatălui nostru. O să merg în fiecare zi la ea, să am grijă de dânsa.', a declarat Cristian Arșinel, pentru Click.ro.

Alexandru Arșinel: „Să sperăm că își va reveni”

Alexandru Arșinel și-a iubit foarte mult soția și a avut grijă de ea întotdeauna. Marilena și Alexandru Arșinel s-au cunoscut în 1968, iar în interviurile acordate, cei doi au spus că a fost dragoste la prima vedere. Au împreună doi băieți, pe Bogdan și Cristian, dar fiecare a ales un cu totul alt drum, spre deosebire de cei doi părinți. În 2016, familia actorului a fost pusă la încercare după ce Marinela a suferit un accident grav. A alunecat și s-a lovit la cap, motiv pentru care starea de sănătate a acesteia s-a agravat.

Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură', declarat actorul în urmă cu ceva timp.

Alexandru Arșinel a fost înmormântat la Cimitirul Bellu

Actorul a fost condus pe ultimul drum duminică de cei care l-au prețuit pentru o viață dăruită scenei. Minute în șir, angajații Teatrului de Revistă „Constantin Tănase' l-au aplaudat pentru ultima dată pe actorul Alexandru Arșinel. La căpătâiul maestrului au stat cei doi fii, și mama lor, Marilena, aflată într-un scaun cu rotile.

„Regretul lui era sa revină pe scenă și să se vindece doamna Marilena. Asta era viața lui, teatrul, teatrul. Și spatele asigurat de doamna Marilena, asta l-a durut cel mai tare, boala dumneaei.„, a declarat actorul Vasile Muraru.

Sursa foto: Arhiva VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton