Fiul Elvirei Deatcu, salvat în Italia de Adelina și Cristi Chivu: "Copilul mai avea un pic și dormea la metrou"

 Laciu Andreea
.

Fiul Elvirei Deatcu s-a bucurat enorm atunci când a început să studieze arhitectura la o facultate de prestigiu din Milano, dar bucuria admiterii a fost înlocuită rapid de niște momente cumplite. Culmea, Adelina și Cristi Chivu, cei care l-au salvat de necazuri în Italia, nici măcar nu îl cunoșteau până la acel moment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cazul lui Luca, s-a dovedit că uneori străinii îți întind o mână de ajutor atunci când ai cea mai mare nevoie. Tânărul s-a trezit singur în Milano, fără cazare. Nu cunoștea pe nimeni în Italia, iar mama lui era disperată și ea din cauza acestei situații. Din fericire, au avut mare noroc și cei care i-au sărit lui Luca în ajutor au fost chiar Adelina și Cristi Chivu.

fiul-elvirei-deatcu-7fiul-elvirei-deatcu-7

Fiul Elvirei Deatcu, salvat în Italia de Adelina și Cristi Chivu

Fiul cel mare al actriței s-a trezit într-o situație dificilă, ce părea chiar imposibil de rezolvat la acel moment. După ce s-a bucurat pentru admitere, s-a trezit că nu are unde să stea la Milano. A fost la un pas să ajungă să doarmă pe străzi, dar i-au sărit în ajutor cei doi soți, Adelina și Cristi Chivu.

„Am fost în septembrie anul trecut când l-am instalat și ne-am mai dus în aprilie pentru că noi suntem născuți toți patru primăvara și pentru că ne-a stins dorul și nu a fost un an absolut deloc ușor pentru el și firește că a fost o suferință și pentru noi, am zis atunci am zis să ne facem acest cadou.

Eu nu mă sărbătoresc, eu la 50 de ani nu m-am sărbătorit, mai stau să mă mai și felicit. Atunci am plecat toți patru și am mers la Lugano, la Veneția, la Como, ne-am plimbat mult, am stat împreună. În aprilie nu avea casă. Era în gazdă la un prieten. Am trecut printr-un coșmar.

Pe această cale le mulțumesc Adelinei și lui Cristi Chivu pentru că ne-au fost mai mult decât niște rude, prieteni. Ca și când ne-am fi știut de-o viață. Ne-au ajutat într-un moment extrem de greu al nostru', a povestit Elvira Deatcu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Ce dietă ține Elvira Deatcu, la 50 de ani. Alimentul la care a renunțat: „Nu mai mănânc…'

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară: „Dacă stau mă ia amețeala”

Citește și: Marele regret al actriței Elvira Deatcu din VLAD: „Aș fi vrut să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul. Antrenorul a apărut cu ochiul umflat la marele eveniment

Ce probleme a avut Luca la Milano

Se pare că românii care încearcă să găsească o cazare în acest oraș italian ar avea de trecut pestee multe obstacole. Fiul Elvirei Deatcu este însă mai puternic psihic, după ce a depășit acea perioadă cruntă.

„Unui român astăzi nu-i mai oferă nimeni astăzi cazare în Milano și am vrut să avem prin agenție un contract ferm, pe o perioadă lungă, ca să intre și el în toate celelalte drepturi, tot ce înseamnă statutul de student. Pentru că nu stă 6 luni. Atunci ni s-a cerut un garant cu salariu permanent pe teritoriul Italiei. Ei ne-au ajutat pentru că nu aveam nicio șansă.

Copilul mai avea un pic și dormea la metrou. Au fost niște momente groaznice. A fost un an greu. Am învins. Toată lumea i-a spus că ce nu îl doboară îl întărește, dar e greu. Era cumplit. Noi stăteam în confortul casei noastre, în fotoliu, și vorbeam cu el. El era săracul singur acolo, căuta apartamente. I-a fost foarte greu acolo.

A studiat un an italiană. Vorbește foarte bine, toată lumea îl întreabă de când locuiește acolo, dacă are rude în Italia. Dar să începi să susții niște examene la arhitectură în limba italiană, când el nu știa termenii ăia în limba română cum sună, a fost foarte greu. A fost o piatră de încercare pentru el. Așa că acum a trecut la engleză', a completat Elvira Deatcu, pentru aceeași sursă.

Cum se înțelege actrița cu fiul cel mic

Filip îi simte lipsa fratelui mai mare, dar această schimbare din viața familiei i-a apropiat mai mult pe Elvira Deatcu și fiul cel mic.

„Acum Filip începe și el să se mai îndepărteze de mămică lor, dar e cu „te iubesc-ul' în gură tot timpul și când mă supără îi spun că nu mai vreau să aud vorbe, vreau să-mi demonstreze. El e foarte tandru, e lipicios, deși are 1,90 metri și au început să-i atârne fire ciudate din barbă, dar e cald. E mai extrovertit și Luca e introvertit. Sunt minunați. Bine că îi am', a mai mărturisit actrița.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton