Fiul Corneliei Catanga se însoară la 6 luni de la moartea artistei. Totul despre nunta lui Alexandru Pădureanu

 Lăstun Ana Maria
.

Fiul Corneliei Catanga se însoară cu iubita lui din Statele Unite ale Americii, la aproape jumătate de an de la moartea artistei. Alexandru Pădureanu a scos la iveală toată detaliile despre nunta cu partenera lui, iar anunțul a fost făcut de Aurel Pădureanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a murit în urmă cu aproape 6 luni, după ce a contractat virusul COVID-19, iar fiul ei se însoară. Aurel Pădureanu a anunțat că Alexandru Pădureanu urmează să facă nunta cu partenera care îi este alături de ani buni. Mai mult decât atât, aceasta a fost una dintre marile dorințe a regretatei artiste: ca Alexandru Pădureanu să plece în Statele Unite, să facă nunta și să continue cu muzica.

Citește și: Scandal între Aurel Pădureanu și tatăl lui Nicole Cherry: „Pentru mine, acest om nu reprezintă nimic'

Citește și: Unde locuiesc Aurel Pădureanu și fiul său după moartea Corneliei Catanga. Au fost evacuați din casa din Bragadiru

Citește și: Cornelia Catanga, adevărul despre despărțirea de Aurel Pădureanu, după 33 de ani: „Am niște dovezi!”

Citește și: Fiul Corneliei Catanga suferă enorm după moartea mamei sale: 'La două zile mergem la cimitir'

Aurel Pădureanu a mai precizat că evenimentul va fi unul intim, la care vor participa doar apropiați și persoane din familie. Fiul Corneliei Catanga se însoară la aproape 6 luni de la moartea cântăreței, însă nici eș, nici tatăl său, nu sunt pregătiți să revină la marea lor pasiune: muzica. Nunta lui Alexandru Pădureanu va fi urmată de plecarea tânărului peste ocean, pentru a-și construi un nume în lumea jass-ului.

fiul-corneliei-catanga-se-insoara-alexandru-padureanu-nunta-1fiul-corneliei-catanga-se-insoara-alexandru-padureanu-nunta-1

Aurel Pădureanu, primele declarații despre nunta lui Alexandru Pădureanu

„Luna acesata sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie.

Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei. Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate.(…) Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi', a declarat Aurel Pădureanu, într-o emisiune TV.

Fiul Corneliei Catanga, pregătit să înceapă o viață nouă, în Statele Unite ale Americii

De altfel, Alexandru Pădureanu își dorește să plece în SUA, dar nu oricum, ci alături de viitoarea soție și tatăl său. Ambii bărbați din viața Corneliei Catanga au fost extrem de afectați de trecerea sa în neființă și încă sunt îndurerați de pierderea artistei. Aurel Pădureanu, partenerul său, a traversat o perioadă dificilă și din punct de vedere financiar, iar apropiații i-au fost alături.

Legătura dintre Aurel Pădureanu și Alexandru Pădureanu este una foarte puternice, motiv pentru care, după ce face nunta, băiatul își dorește să îl aibă și pe tatăl său alături în noua viață pe care și-o dorește peste ocean.

„Am să mă duc o perioadă acolo, pentru că el nu concepe viața lui dacă nu mă duc și eu să stau cu ei acolo', a mai precizat Aurel Pădureanu.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton