„Ești un produs ieftin în showbiz, o glumă din punct de vedere muzical”. Fiul Corneliei Catanga, atac dur către Nicole Cherry. Ce l-a făcut să răbufnească

 Radulescu Ruxandra
.

Fiul Corneliei Catanga, atac dur către Nicole Cherry. Alexandru Pădureanu, fiul regretatei artiste de muzică lăutărească, a fost foarte deranjat de afirmațiile pe care Nicole Cherry le-a făcut recent într-un podcast, în care a spus că familia Corneliei Catanga vrea să profite de pe urma tinerei vedete. Alexandru Păduraru a lansat un atac vehement la adresa lui Nicole Cherry.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fiul Corneliei Catanga, atac dur către Nicole Cherry. Fiul Corneliei Catanga i-a transmis un mesaj dur lui Nicole Cherry. Nicole Cherry, pe numele real Nicoleta Ghinea, a fost recent invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre începuturile carierei sale muzicale. Cântăreața a discutat relația pe care a avut-o cu familia mătușii sale, marea artistă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga. Nicole a menționat că nu au fost niciodată în relații apropiate și că familia Corneliei Catanga ar fi încercat să profite de pe urma celebrității ei. Alexadru Pădureanu, fiul artistei de muzică lăutărească, a reacționat imediat.

cornelia-catanga-aurel-si-alex-padureanu-crop-1646808216cornelia-catanga-aurel-si-alex-padureanu-crop-1646808216

Fiul Corneliei Catanga, atac dur către Nicole Cherry

Nicole Cherry a menționat în podcastul lui Mihai Morar relația sa cu familia Corneliei Catanga. Vedeta în vârstă de 22 ani a menționat că rudele artistei ar încerca să se folosească de celebritatea de care se bucură tânăra Nicole. Auzind astfel de afirmații, Alexandru Pădureanu, fiul Catangăi, i-a transmis acesteia un mesaj extrem de dur.

Draga noastră, mare-mică vedetă! Ești un produs extrem de ieftin în showbiz-ul românesc, remarcându-te ca un artist care face comerț, și nu artă, cochetând cu manelele. Deși, dacă stau bine să mă gândesc, nu ai să cânți niciodată mai bine ca aceste fete și ca acești băieți care au apărut, deoarece tu ești o „glumă' din punct de vedere muzical, care a avut noroc. Și ți-o spune un muzician! Dar tu ești în necunoștință de cauză și nu am pretenții de la tine.

Citește și: „Sunt femeie, nu sunt un copil cu un copil'. Nicole Cherry a răbufnit, după ce a fost criticată că a devenit mamă la 22 de ani

Citește și: Aurel Pădureanu, mărturisiri dureroase la aproape 2 ani de la moartea Corneliei Catanga: „În afară de mine, nora mea și Alexandru, nu se duce nimeni la mormânt' / EXCLUSIV

Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician. Nu noi suntem cei care trebuie să fim mândri că faci parte din neamul nostru, ci tu! Iar tu nu știi să faci diferența dintre popularitate și celebritate. Eu, personal, nu aveam nimic cu tine, dacă nu te exprimai la modul în care te-ai exprimat. Nu uita niciodată că părinții mei au o carieră de 50 de ani de activitate, mama fiind UNICĂ în muzica lăutărească, iar tatăl meu e considerat la ora actuală unul dintre cei mai mari cântăreți de romanțe, care au mai rămas în viață. Așa că atunci când ți se ia un interviu, să fii foarte atentă în exprimare', a spus fiul Corneliei Catanga pentru Playtech.

Ce a spus Nicole Cherry despre familia Corneliei Catanga

Nicole Cherry a relatat cum au decurs relațiile între familia ei și cea a artistei de muzică lăutărească. Vedeta a menționat că deși erau rude, nu au fost foarte apropiați. Cântăreața a mai adăugat că familia Corneliei Catanga ar fi devenit mult mai prietenoasă față de ea, după ce a devenit faimoasă. Nicole susține că nu a mai fost privită cu ochi buni de către rude, deoarece a lipsit de la înmormântarea mătușii sale, Catanga.

„Aurel este fratele bunicii mele… Tata nu cunoștea de la ei despre muzică, relația noastră cu ei nu a fost una extrem de apropiată, era una, așa, ne vizitam rar, când mai venea pe la bunica mea, dar cam atât, niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât atât… Eu vă zic că le-am oferit tot respectul și chiar dacă au mai comentat despre mine, eu n-am spus nimic și în continuare îl respect pe Mitică.

Citește și: De ce a fost Anca Dumitra la un pas să renunțe la cununia cu soțul austriac: „A fost cu peripeții'. Ce nume poartă acum, după căsătorie

Citește și: Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată, după ce a divorțat de Mihaela Cernea și s-a recăsătorit: „Vrem să ne mărim familia, vreo zece copii'

Dar, nu că el s-a certat cu tata. Dar, până să fiu cunoscută, niciodată nu eram așa de apropiați și, apoi, dintr-odată, trebuia să fim apropiați. Eu am urmat cursul firesc al lucrurilor, iar respectul a fost și este în continuare pentru Mitică, cum îi spun, și îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. Nu am ajuns la înmormântarea Corneliei, mama și tata au fost acolo… Atunci eu tocmai aflasem că sunt însărcinată, mi-era și foarte rău, așteptam să iasă testul ok, să știu că este copilul bine înainte să anunț. Pentru că nu am fost la înmormântare, toată lumea m-a văzut atunci oaia neagră… Dacă eu nu am comentat, e pentru că am nu am vrut să dau curs unor lucruri care oricum nu ajutau. Cum aș fi putut să zic că nu e așa, dacă ei credeau că e așa?”, a spus Nicole Cherry, în podcastul amintit.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton