Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a împlinit 6 ani. Ce surpriză i-a pregătit artista: „Te iubesc”

 Calin Maria Bianca
.

Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a împlinit 6 ani. Azi este motiv de sărbătoare în familia îndrăgitei artiste, cât și pentru celebrul afacerist. Nicolas este sărbătoritul zilei, iar mama sa a avut grijă să-i pregătească o petrecere surpriză așa cum și-a dorit dintotdeauna. Fanii au fost cu ochii pe ei și nu au putut să nu-i lase micuțului o serie de urări și mesaje frumoase cu prilejul acestei zile speciale. Iată ce tematică a ales pentru party!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a împlinit 6 ani. Claudia Pătrășcanu radiază de fericire astăzi! Fiul cel mic, pe care-l are împreună cu Gabi Bădălău, a împlinit frumoasa vârstă de 6 ani. Așa cum a făcut și când a fost ziua de naștere a fiului ei mare, Gabriel, și pentru Nicolas a organizat o petrecere pe cinste. Nu, nu a ales ea cum să fie tematica, ci este chiar dorința sărbătoritului.

whatsapp-image-2023-01-24-at-14.23.23-1whatsapp-image-2023-01-24-at-14.23.23-1

Daca de ziua lui Gabriel, fiul cel mare al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, petrecerea a fost pe o tematică polițistă, aceasta fiind meseria pe care și-o doresțe el când o să crească, la Nicolas lucrurile iau o altă întorsătură. După cum se poate vedea încă din galeria foto, tematica este legată de curse de mașini și jocuri video, semn că la această vârstă, acestea îl pasionează foarte mult.

Citește și: Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău: „Căsnicia nu s-a rupt din vina mea…”

Citește și: „Am fost jignită de față cu copiii”. Claudia Pătrășcanu are o relație tensionată cu fosta soacră, mama lui Gabi Bădălău

Citește și: „Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge'. De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat

Citește și: Adda recunoaște că e germofobă. Cum îi afectează relația cu fiul ei: „Îl cert să nu pună mâna pe ceva'

Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a împlinit 6 ani

Așa cum bine știm cu toții, Claudia Pătrășcanu este destul de activă în mediul online. Își ține fanii la curent cu fiecare noutate, astfel că nu putea să nu publice o serie de fotografii de colecție de la petrecerea surpriză a lui Nicolas. Alături de sărbătoritul zilei și de fiul ei mai mare, Gabriel, artista a încărcat câteva poze, în care fericirea li se citește pe față. Așa cum era de așteptat, a scris și un mesaj emoționant pentru micuțul Nicolas.

'Nicoooo, inima mea! 6 ani magnifici! Ești lumina,aer,hrana și fericire! La mulți ani,sufletul meu mic! Te iubesc!', a scris Claudia Pătrășcanu în dreptul fotografiilor.

Cum au reacționat fanii când au văzut pozele postate de Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu se bucură de o mare comunitate frumoasă pe rețelele de socializare, astfel că pozele alături de cei doi copii ai săi au un impact foarte bun asupra fanilor. Ce-i drept, toți 3 radiază de fericire și sunt numai un zâmbet, astfel că nu este de mirare că secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt. Numeroși urmăritori ai artistei, cât și nume mari din showbiz-ul românesc au ținut să-i lasă un mesaj frumos sau o urare micuțului Nicolas, care a azi a împlinit vârsta de 6 ani.

'La mulți ani, copil minunat! / La mulți ani frumoși! / Mulți ani înainte! Să ai o copilărie frumoasă! / Ce frumoși sunteți! Bravo!', sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Gabi Bădălău, prezent la petrecerea de ziua fiului său cel mic?!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțaț, după mai mulți ani în care au mers de nenumărate ori prin Tribunal. Ei bine însă, în ciuda faptului că lucrurile nu au mers între ei, au decis să aibă o relație bazată pe respect de dragul copiilor. Spre exemplu, anul trecut, celebrul afacerist a fost prezent la ziua lui Nicolas. Nu, asta nu o spunem doar noi. Se poate vedea pe contul artistei, cum apare într-un clip video. De data aceasta nu apare nicăieri încă, astfel că mulți se întreabă dacă o să fie sau nu prezent. Totuși, rămâne de văzut fiindcă ziua abia a început!

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton