Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios. Artista a atras toate privirile la nuntă: „Zici că tu te măriți”

 Dumitrache Laura
.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios. Anca Țurcașiu este în culmea fericirii. Fiul ei, Radu s-a căsătorit religios cu aleasa inimii, după ce în urmă cu câteva luni au făcut cununia civilă. Momentul a fost unul emoționant atât pentru artistă, cât și pentru miri. Artista a strălucit la nunta fiului ei, iar internauții au rămas surprinși de apariția ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios. Îndrăgita artistă trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. În luna mai, fiul ei, Radu, a făcut cununia civilă cu iubita sa, Andreea. Sâmbătă, 3 septembrie, cei doi s-au căsătorit religios și și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Anca Țurcașiu a postat câteva imagini de la eveniment, dar și un mesaj emoționant pentru miri.

Anca-Turcasiu-Sursa-foto-FacebookAnca-Turcasiu-Sursa-foto-Facebook

La cei 52 de ani, Anca Țurcașiu arată incredibil de bine, iar cei prezenți la eveniment au rămas uimiți de apariția acesteia. La fel de surprinși au fost și cei din mediul online, care au avut ocazia să vadă imagini de la nunta lui Radu și a Andreei.

Citește și: Anca Țurcașiu a apelat la ajutorul psihologului, după divorț:„Am avut nevoie de sprijin. M-am apropiat mult mai mult de latura spirituală' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu s-a născut prematur, la 7 luni:„Mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea' / EXCLUSIV

Citește și: Alex Mica a vrut să-și pună capăt zilelor:„Se mai întâmplă să treci prin tot felul de stări și gânduri'

Citește și: Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„La ce aveți în cap, aveți șansa să…'

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios

Pe 3 septembrie, în familia Ancăi Țurcașiu a avut parte o mare sărbătoare. Fiul artistei s-a căsătorit religios cu aleasa inimii, jurându-i Andreea iubire veșnică. Tinerii s-au căsătorit civil în luna aprilie, iar acum au organizat o petrecere de neuitat. Anca Țurcașiu a atras privirile tururor, iar invitații au rămas surprinși de apariția vedetei. Soacra mare a îmbrăcat o rochie roșie, cu un umăr gol, mai scurtă într-o parte care i-a pus în evidență silueta perfectă.

De asemenea, artista a completat ținuta cu o pereche de sandale în aceeași nuanță, cu toc înalt, o coafură lejeră și un machiaj impecabil. Vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la marele eveniment, iar internuații au complimentat-o pe actriță.

Anca Țurcașiu, apariție strălucitoare la nunta fiului ei

Anca Țurcașiu a postat câteva imagini pe Facebook, de la nunta fiului ei. Artista apare alături de cei doi miri, Radu și Andreea, dar și alături de părinții ei. Internauții au rămas surprinși de apariția vedetei, iar majoritatea nu s-au puttu abține și au complimentat-o pe actriță. Unii au comentat că, în curând, Anca Țurcașiu va ajunge la altar, având în vedere cât de frumoasă este. Mai mult, fanii cântăreței consideră că aceasta nu-și arată vârsta, putând fi confundată cu sora lui Radu.

„Cum arăta soacra mare!!! Ar trebui să fii interzisă!/ Mama mia, zici că tu te măriți/ Anca, la cum arăți… te vei mărita și tu curând, cred/ Anca Țurcașiu este o femeie fenomenală/ Ești mai frumoasă decât mireasa/ Parcă ești soră, nu mamă/ Arată mai bine soacra mare decât mireasa', sunt doar o parte dintre remarcile fanilor.

Artista a postat un mesaj emoționant pentru miri

În luna mai, Radu și Andreea s-au cununat în fața ofițerului stării civile, iar sâmbătă, 3 septembrie, s-au căsătorit civil. Anca Țurcașiu a postat câteva imagini de la eveniment, dar și un mesaj emoționant pentru unicul său fiu.

„Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!', a scris Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton