Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, s-a afișat pe patul unei clinici medicale. Ce a pățit adolescentul

 Dumba Gabriela
.

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, s-a afișat pe patul unei clinici medicale. Laurențiu Reghecampf Jr., alintat Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a făcut o postare pe rețelele de socializare de pe patul unei clinici medicale. Inițial, fanii copilului s-au speriat pentru că au crezut că fiul lui Reghe a pățit ceva, având în vedere că mama lui a dezvăluit recent că ar fi traumatizat după bătaia dintre părinții lui. Dar totul s-a lămurit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, s-a afișat pe patul unei clinici medicale. Bebeto i-a îngrijorat pe unii internauți, după ce s-a pozat pe patul unei clinici medicale, fără a dezvălui ce s-a întâmplat. Cei care îl urmăresc pe Instagram au asociat problemele sale de sănătate cu scandalul violent care a avut loc între părinții săi în urmă cu două săptămâni, însă totul s-a lămurit.

3434334343

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, s-a afișat pe patul unei clinici medicale

Potrivit declarațiilor făcute de mama lui, Bebeto este afectat de divorțul și, mai recent, bătaia părinților săi. De aceea, oamenii care îl urmăresc pe Instagram s-au speriat când au văzut fotografia postată de fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe.

Acesta era întins pe un pat al unei clinici medicale, însă, din fericire nu are o problemă de sănătate, ci făcea o ședință de recuperare fizică din cauza unor probleme în zona picioarelor, apărute, cel mai probabil, în urma antrenamentelor sportive, scrie unica.ro.

Citește și: Cristina Almășan a născut o fetiță:'Nu mi-a fost ușor deloc'

Citește și: Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă:'Nu aș fi mers la Poliție, dacă el nu ar fi făcut cel dintâi pasul'

Citește și: Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. Vecinii preotului:„Pe femeile bătrâne își ia angajamentul să le îngrijească contra spațiului pe care îl au’

Bebeto ar fi afectat de bătaia părinților lui

Pe 23 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au luat la ceartă în mijlocul unei străzi din Snagov, iar apoi au început să se lovească. Antrenorul s-a ales cu un ochi vânăt, iar impresara cu mai multe zone ale corpului afectate de lovituri.

Filmările au fost văzute și de Bebeto care ar fi rămas traumatizat de cele petrecute, potrivit mamei sale.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări.

Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc.

Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie„, a precizat Anamaria Prodan, la scurt timp după bătaia cu antrenorul.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-ar fi bătut și în trecut

Potrivit celor spuse de Anamaria Prodan, s-ar mai fi bătut și în trecut, dar scenele nu ar fi fost surprinse de camerele video.

Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație de cancan.

Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu, care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în faţa lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la Poliţie.

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliţie şi nu aveam probe. Ce aţi văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeţi astăzi la Reghecampf nu cred că aţi văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viaţă. Avea alt anturaj – a spus Anamaria Prodan la sfârșitul lunii septembire, potrivit unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton