Filmul „Miracol”, de Bogdan George Apetri, selectat la Festivalul de la Veneția

 Dumitrache Medeea
.

Filmul „Miracol', regizat de Bogdan George Apetri, va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Cu această ocazie va fi marcată prima participare din ultimii 12 ani a unui lungmetraj românesc în secțiunea competițională Orizzonti.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cel de-al treilea lungmetraj regizat de Bogdan George Apetri, „Miracol', a fost selecționat în cadrul celei de-a 78-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

apetri1apetri1

Filmul va avea premiera în secțiunea competitivă Orizzonti. Aceasta este dedicată filmelor care reprezintă cele mai noi tendințe din cinematografia internațională. În România, va ajunge pe marile ecrane la începutul anului 2022.

Acțiunea filmului „Miracol'

Lungmetrajul „Miracol' este împărțit în două capitole. O tânără călugăriță, Cristina Tofan (Ioana Bugarin) se strecoară afară dintr-o mănăstire, pentru a merge la spitalul din orașul vecin.

Citește și: A murit actorul Dieter Brummer, cunoscut din serialul Home and Away.

Citește și: Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie:

Citește și: Daniel Pavel și-a cerut în căsătorie iubita!

Citește și: Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei:

În a doua parte a filmului apare un polițist, Marius Preda (Emanuel Pârvu), care pornește pe urmele călugăriței. Investigația acestuia scoate la iveală amănunte cu totul neașteptate care conduc spre un posibil miracol.

Filmul nu urmărește să dea prioritate unei viziuni realiste asupra lumii, față de una mistică', este opinia regizorului.

Distribuția filmului

Regizorul filmului „Miracol' a explicat că lungmetrajul este potrivit atât persoanelor spirituale, cât și celor care sunt mai realiste. Acțiunea filmului va avea același impact indiferent de credințele privitorilor.

Povestea funcționează la fel de bine dacă este privită din unghiul pragmatic al privitorilor pentru care credința nu înseamnă nimic sau, dimpotrivă, dacă este percepută dintr-o perspectivă religioasă, supranaturală, imaterială. Filmul nu oferă răspunsuri, ci sugerează mai multe traiectorii posibile către un punct final misterios, unic și irepetabil în sufletul fiecărui spectator', a transmis Bogdan George Apetri.

Cum am menționat și mai sus, actorii principali ai celor două capitole ale filmului sunt Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu. Acestora li se alătură Cezar Antal, Ovidiu Crișan, Valeriu Andriuță, Ana Ularu, Valentin Popescu, Marian Râlea, Nora Covali, Natalia Călin, Cătălina Moga, Olimpia Mălai, Vasile Muraru și Mircea Postelnicu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton