Filmările pentru „Chefi la cuţite” și „Next Star” au fost oprite, după ce s-a decretat stare de urgență din cauza coronavirusului. Ce alte măsuri s-au luat

 Lixandru Livia
.

Începând de astăzi, s-a decretat stare de urgență în România, pentru 30 de zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Antena 1 se află printre instituțiile care au luat măsuri pentru protejarea angajaților.

img-12img-12

În contextul escaladării situației legate de COVID-19, echipa de management a Antena Group a organizat activitatea astfel încât să pună în prim plan sănătatea angajaților și a familiilor lor, să respecte normele legale și să asigure continuitatea business-ului. 

Începând de saptămâna trecută, fiecare manger a organizat activitatea de la distanță pentru posturile care permit acest lucru.

Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipelor de conținut și producție, a participanților și a invitaților, filmările pentru „Chefi la cuţite', „Next Star', „Take me out' și „Sacrificiul' au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite, scrie în comunicatul transmis de Antena Grup.

Colegii care merg pe teren și cei care continuă să vină la birou au o expunere mai mare. Le mulțumesc pentru că aleg să își facă meseria cu pasiune și discernământ și pentru că respectă recomandările transmise de autorități. Este o perioadă în care am suspendat câteva producții și ne concentrăm pe informațiile de actualitate, de care are publicul atâta nevoie în contextul actual, și pe alternative de divertisment', a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

Gabi Hizo, Director Observator, a transmis echipei de știri: „Mare, foarte mare atenție trebuie sa aveți, nu doar la informațiile pe care le difuzăm (asta e by default) dar și la tonul pe care îl folosim în bete, live-uri, prezentări. Renunțați la păreri personale, titluri bombastice, toate artificiile pe care uneori le mai folosim în vremuri normale. Vă rog nu uitați nicio clipă cã se uită la noi marea majoritate a românilor, care acum sunt îngrijorați. Pentru ei sunteți o sursă de informare de încredere. Știu că sunteți obosiți, că suntem și noi oameni, că avem aceleași angoase, dar când ne-am ales meseria aceasta, am ales-o cu bune și cu grele', a transmis conducerea Antena Grup.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton