Cum s-a desfășurat ultima întâlnire dintre Alina Sorescu, Alexandru Ciucu și fetițele lor. Cele mici au plâns când s-au despărțit de mama lor

 Raiciu Adriana
.

Instanța a decis, în urmă cu doar câteva zile, ca fiicele Alinei Sorescu și ale creatorului de modă să petreacă câte o săptămână cu fiecare părinte. Astfel, weekend-ul acesta, a fost rândul lui Alexandru Ciucu să le ia pe Carola și Raisa acasă la el. Întâlnirea a fost una extrem de emoționantă, iar micuțele au plâns când s-au despărțit de mama lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste de-a lungul timpului, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe absolut superbe, Carolina și Raisa. Cei doi au decis, însă, să divorțeze în urmă cu un an de zile, iar Instanța a decis recent ca micuțele să stea o săptămână la artistă și una la creatorul de modă.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-3-1024×704-1alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-3-1024×704-1

Astfel, după ce s-a decis ca fetele să petreacă o săptămână cu tata și o alta cu mama, Alexandru Ciucu a mers să le ia pe Carolina și Raisa de la fosta soție. Totuși, întâlnirea a fost una extrem de emoționantă, întrucât micuțelor le-a fost destul de greu să se despartă de cea care le-a dat viață, chiar dacă era vorba de o săptămână la mijloc. Imaginile surprinse de paparazzi le înfățișează pe acestea în timp ce își iau rămas bun de la mama lor, cu ochii în lacrimi. Cel mai probabil că fetițele nu s-au obișnuit cu faptul că părinții lor locuiesc separat, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, la divorț. Nu este exclus ca cele mici să plângă și atunci când se despart de tatăl lor, Alexandru Ciucu, întrucât știm cu toții că, în general, copiii vor să-și vadă părinții împreună și că astfel de situații pot fi delicate.

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu: ‘E departe de a se fi terminat’. Cine îi este alături artistei

Citește și: Instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după divorț: ‘Voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru ele’

Citește și: Cum a fost surprinsă bona Nuți, în timp ce Anamaria Prodan e plecată în Dubai, cu iubitul. Imagini cu angajata impresarei

Citește și: Nicoleta Luciu a ajuns model de podium, la 42 de ani, dar fanii au reacționat dur: „Și-a făcut operații. Nu o avantajează deloc'

Fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu au plâns când s-au despărțit de mama lor

Instanța a decis ca Raisa și Carolina, fiicele Alinei Sorescu și ale creatorului de modă, să petreacă câte o săptămână la fiecare părinte. Astfel, weekend-ul trecut, creatorul de modă a mers să le ia pe micuțe, însă întâlnirea a fost copleșitoare.

Paparazzii Spynews (Vezi imaginile AICI) au surprins întreagă scenă, când fetele nu-și puteau lua rămas bun de la mama lor și au stat momente în șir una în brațele celeilalte. Ba chiar mai mult, s-au vărsat multe lacrimi și cu greu au decis să se alăture tatălui lor. În tot acest timp, vizibil afectat și el, Alexandru Ciucu le-a vorbit fiicelor sale și a încercat să le convingă să urce în mașină. După câteva minute și după ce s-au mai liniștit, cei trei au plecat împreună.

Alexandru Ciucu, după decizia instanței privind custodia fetițelor

Alexandru Ciucu a reacționat după ce s-a decis ca cele două fetițe pe care le are cu Alina Sorescu să petreacă o săptămână la tată și una la mamă. Acesta consideră că este o hotărâre foarte bună pentru fiicele lor, astfel că nu duce lipsa niciunuia dintre părinți.

„Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre. Alte declarații nu mai doresc să fac pe această temă’, a spus Alexandru Ciucu pentru CANCAN.RO.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat oficial, după 12 ani de mariaj.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton