Fiica Oanei Ioniță, fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor, pe scena Românii au Talent. Ce verdict a primit din partea juraților

 Dumitrache Laura
.

Fiica Oanei Ioniță a participat la Românii au Talent. Isabel, în vârstă de 10 ani a avut un număr de dans, iar jurații au fost fascinați de talentul ei. „Bebelușă' de la Cronica Cârcotașilor este extrem de mândră de fiica ei și a privit-o cu mari emoții în timpul numărului. Vedeta este un coregraf cunoscut și se pare că Isabel îi calcă pe urme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Ioniță își susține fiica și a fost alături de ea pe tot parcursul prestației sale pe scena Românii au Talent. Oana Ioniță, cunoscută și pentru porecla Bebelușa, predă cursuri de balet și a învățat-o și pe fiica ei să fie o dansatoare de excepție. Isabel ioniță a câștigat burse de studii în Rusia și Italia, la doar nouă ani.

IsabelIsabel

Fiica Bebelușei Oana Ioniță a făcut un spectacol de senzație pe scena Românii au talent. Micuța i-a surprins pe cei patru jurați ai show-ului, iar mama ei a urmărit-o cu mare atenție din culise. Celebra coregrafă a avut mari emoții pentru fiica ei de 10 ani.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă bebelușa Oana Ioniță, la 40 de ani.Are o familie superbă!

Citește și: Ce vrea să facă actrița Maria Dinulescu cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare din Dubai:„Profitul este garantat'

Citește și: Chef Florin Dumitrescu spune de ce nu este bine să mănânci ce recomandă chelnerul:„Eu nu mănânc ciorbă niciodată'

Citește și: Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii.A dat faliment în pandemie

Fiica Oanei Ioniță a participat la Românii au Talent

În ultima ediție a emisiunii Românii au talent, fiica Oanei Ioniță a urcat pe scenă și a avut un număr de excepție. Fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a susținut-o pe fiica ei din culise, alături de soțul și fiul ei. Isabel, 10 ani, a făcut un spectacol de zile mari, surprinzându-i pe cei patru jurați ai show-ului.

Îmbrăcată într-un costum strălucitor ce i-a pus în valoare silueta de balerină. Isabel a avut un moment controversat de dans contemporan. Atât mama, cât și tatăl său sunt dansatori profesioniști, iar Isabel le calcă pe urme cu mare succes.

Cum au reacționat cei patru jurați de la Românii au talent

Andi Moisescu a recunoscut-o imediat pe fiica Oanei Ioniță. Juratul de la Românii au talent a felicitat-o pe Isabel care a pus în scenă un număr de dans uluitor, despre care jurații s-au declarat impresionați. „O mai țineți minte pe Oana Ioniță? Nu vi se pare că seamănă? Nu are fățuca ei?', a spus Andi Moisescu.

Fiica Oanei Ioniță s-a descurcat foarte bine și la partea cu discursul. Micuța a purtat un dialog cu Andra, Andi Moisescu, Dragos Bucur și Bobonete, fără să fie copleșită de emoții. „Probabil că așchia nu sare departe de trunchi, dar tot ce urmează să-ți spun ți se datorează doar ție, e meritul tău. Mi se pare că ești foarte talentată. Mi se pare că ai ajuns la un nivel foarte ridicat în dans. Nu vreau să o supăr pe mami, dar eu cred că elevul își va depăși profesorul', a mai spus Andi Moisescu.

Ce verdict a primit fiica Oanei Ioniță din partea juraților Românii au talent

Isabel Ioniță a fost pregătită de mama sa care s-a ocupat foarte bine de ea. Coregrafa a făcut balet încă de mică și i-a inspirat și fiicei sale pasiunea de a dansa. Fiica Oanei Ioniță a trecut în etapa următoare, după ce a luat patru de „DA'.

Andra s-a declarat fascinată de talentul micuței, mărturisind că pe tot parcursul dansului s-a comportat precum o profesionistă. „Pentru așa ceva trebuie să muncești foarte mult', a răspuns Isabel Ioniță.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton