Fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie. Cine e viitorul ei soț

 Martin Lorena
.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie. Adrian Minune se poate declara un bărbat complet împlinit! Acesta nu doar că are parte de o carieră impresionantă în industria muzicală românească, ci se bucură și de o familie minunată. Fiica lui cea mică, Adriana Simionescu, a fost cerută de soție chiar în seara de Crăciun! Tânăra a spus categoric „DA' și a declarat că se simte extrem de fericită alături de viitorul său soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune se mândrește de fiecare dată când are ocazia cu familia sa! Acesta are trei copii, două fete și un băiat, pentru care ar merge până în pânzele albe. În noaptea de Crăciun, fiica cea mică a artistului a avut parte de o adevărată surpriză! Iubitul ei a cerut-o în căstorie, iar ea a răspuns categoric da! Ulterior, aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care și-a exprimat emoțiile.

1-Adrian-min1-Adrian-min

Sora sa, Karmen, a filmat tot momentul și l-a distribuit imediat pe Instagram. Adriana s-a declarat extrem de fericită și se bucură că își va împărți întreaga viață cu Mihai Armando.

Citește și: Câte clase are, de fapt, Adrian Minune:„Greul vieții m-a motivat să…'

Citește și: Cati, soția lui Adrian Minune și-a sărbătorit ziua de naștere.Ce surpriză i-a făcut manelistul

Citește și: Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară!Ce sex va avea bebelușul

Citește și: Cristina Cioran și fiica ei de 5 luni au ajuns la spital, infectate cu COVID-19:„Ema respira greu'. Cum se simt acum

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie

Adriana Simionescu a avut parte de surpriza vieții ei! Aceasta a fost cerută în căsătorie chiar în seara de Crăciun de către iubitul ei, Mihai Armando. Bărbatul s-a așezat în genuchi și i-a adresat fiicei lui Adrian Minune o întrebare care a stârnit imediat râsetele celor din jur, dar și lacrimi de fericire!

Vrei să îmi dai teroare toată viața?', a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Mihai Armando Adrianei.

Aceasta a spus categoric „DA' și a sărit imediat în brațele viitorului ei soț. Sora sa, Karmen a imortalizat întregul moment și l-a postat pe Instagram.

„Tremur de fericire'

Aceasta și-a expus imediat emoțiile pentru fanii săi. Adriana Simionescu este extrem de fericită și cu greu își găsește cuvintele atunci când vine vorba despre viitorul său soț.

Tremur de fericire. Nu pot explica în cuvinte ce simt. Cuvintele te iubesc sunt prea mici pentru ceea ce simt în inima mea pentru tine. Atunci când destinul aduce împreună două persoane și acelea devin una, nu poate fi decât mâna lui Dumnezeu. În seara aceasta, când Iisus s-a născut, mi s-a îndeplinit visul. Te iubesc, viitorul meu', a spus fiica cea mică a lui Adrian Minune pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton