Fiica lui Victor Socaciu încă își visează tatăl, după mai bine de 1 an de la moartea artistului: „Primesc semne de la el, din Cer”

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Victor Socaciu încă își visează tatăl, după mai bine de 1 an de la moartea artistului. Fiica lui Victor Socaciu are o legătură specială cu tatăl ei, care a murit în decembrie 2021. Ana Maria susține că primește mesaje de la regretatul artist și l-a visat de multe ori, în perioada de un an și trei luni de când a închis ochii. Fiica lui Victor Socaciu a povestit cum a avut loc cea mai recentă întâlnire a lor, în vis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Victor Socaciu încă își visează tatăl, după mai bine de 1 an de la moartea artistului. La finalul lui 2021, Victor Socaciu s-a stins, în urma unor probleme medicale pe care le avea, în ultimul timp. În acea perioadă, Marina Almășan, fosta lui soție, ieșise cu declarații publice și mărturisea faptul că problemele la rinichi pe care le avea, de ani de zile, i-au pus capac definitiv.

fiica-lui-victor-soacaiu-introfiica-lui-victor-soacaiu-intro

Fiica lui Victor Socaciu încă își visează tatăl, după mai bine de 1 an de la moartea artistului

Ana-Maria Socaciu, fiica artistului Victor Socaciu, a avut o legătură specială cu tatăl ei, care s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021. Chiar dacă artistul nu mai este fizic printre noi, ea susține că are o comunicare constantă cu el.

„Da, l-am mai visat pe tata, în cel mai recent vis era pe scenă, iar eu din culise îi dădeam foile cu cântecele pe care mi le cerea. Îl visez destul de des. Primesc și semne de la el, din Cer, prin persoane care îi poartă numele sau pur și simplu prin anumite situații simbolice pentru mine și pentru el.

Îl simt pe tata lângă mine în fiecare zi, iar când vin Sărbătorile tot ceea ce pot face de dragul lui este să recompun momentele noastre împreună, adică să fac ceea ce îi aducea lui bucurie. De Paște lui tata îi plăcea mult atmosfera din noaptea Învierii, ținea mult la tradiții.

Acesta e cursul vieții, acum eu, sora mea și fetițele mele trăim pentru el și el prin noi, astfel el e nemuritor prin noi toate. De Paște vom ciocni ouă, vom merge la Biserică și la cimitir', a declarat Ana Maria pentru Click!.

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală’

Citește și: Horia Moculescu îi dă replica lui Nicu Covaci, după ce acesta a depus contestație la UCMR: „Uniunea Compozitorilor nu își permite să pedepsească pe cineva. Nici nu are…’ / EXCLUSIV

Citește și:Delia nu mai vrea să fie implicată în momentele de roast, de la iUmor: „Nu-mi place când cineva face glume sexuale despre mine!

Ana Maria Socaciu: „Dacă are ceva să-mi comunice o face prin vis”

Ana-Maria Socaciu are și acum întipărite în minte vorbele pe care i le spunea părintele ei. Fata artistului susține că, de cele mai multe ori, Victor Socaciu îi comunică prin vis ceea ce dorește. Iar aceasta se trezește și își notează ce i-a transmis, pentru a nu uita până în zorii zilei.

'Dacă are ceva să-mi comunice o face prin vis, iar eu chiar mă trezesc și îmi notez noaptea ca să nu uit până dimineață. Legat de semne am spus că inclusiv îmi dă semne să știu că este lângă mine, iar acestea țin de noi doi, fie că îmi spune cineva fix anumite cuvinte pe care obișnuia el să mi le spună, dar și multe altele, de la melodii până la natura prin care îmi poate comunica', spunea Ana-Maria Socaciu anul trecut, pentru fanatik.ro.

Victor Socaciu a făcut transplant de rinichi în 2009

În anul 2009, Victor Socaciu era supus unui dublu transplant de rinichi la Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj. Rinichi care erau a unei fetițe, de doar zece anișori, ce suferise un anevrism cerebra chiar în acel an.

„Fetiţa noastră a început dintr-o dată să se comporte ciudat. Se lovea cu palmele în cap şi scotea sunete ciudate. Am strigat la ea, dar nu a mai răspuns. Atunci, am chemat ambulanţa. La spitalul din Târgu – Mureş a fost înconjurată de zeci de medici care au făcut tot posibilul să o salveze. Totul a fost în zadar.

Medicii au venit la noi după ce au făcut toate testele posibile. Rezultatele ne-au înmuiat picioarele. Creierul puiului nostru murise. Atunci ne-au întrebat dacă suntem de acord să donăm organele fetiţei.

Ne-am dat seama că au depus eforturi supraomeneşti ca să o salveze şi nu am ezitat. Nu ne-a interesat unde vor ajunge organele, cât timp salvează alte vieţi. Am aflat de la televizor că un artist a primit rinichii fetiţei noastre. Ea va cânta acum prin vocea lui', au declarat, la vremea respectivă, părinții lui Bogi, pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton