Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, dezvăluiri tulburătoare la 6 luni de la moartea tatălui ei: "În primele 3 luni îl visam foarte des, acum îl visez mai rar"

 Oana Pantazi
.

La 6 luni de la moartea tatălui ei, Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, a adus un omagiu emoționant părintelui ei, pe care l-a iubit și l-a prețuit enorm. Fiica reputatului artist mărturisește că îl simte lângă ea mereu. Ana-Maria a povestit despre relația cu părintele ei, cu fostele soții ale artistului, dar și despre relația cu frații ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 27 decembrie 2021, marele artist a încetat din viață, însă Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, mărturisește că simte permanent prezența părintelui ei, cel care a reprezentat totul pentru ea. Iată ce povestește fiica artistului despre relația extraordinară pe care a avut-o cu tatăl ei și nu numai!

Fiica-lui-Victor-Soacaiu-12Fiica-lui-Victor-Soacaiu-12

Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, dezvăluiri emoționante despre tatăl ei

Victor Socaciu a încetat din viață pe 27 decembrie 2021, la 68 de ani, și a lăsat în urmă nu doar familia îndurerată, ci și mii de fani care s-au născut și au crescut cu muzica lui. La 6 luni de la trecerea în neființă a tatălui său, Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, a vorbit cu emoție despre părintele ei și sentimentele speciale care îi legau.

„Îl simt aproape zi de zi. În primele 3 luni îl visam foarte des, acum îl visez mai rar, dar îl simt lângă mine mereu”, a povestit Ana-Maria pentru ego.ro.

Citește și: Văduva lui Victor Socaciu, despre relația artistului cu cei trei copii ai săi: „Nu a făcut niciodată…”

Citește și: Marina Almășan rupe tăcerea despre mariajul cu Victor Socaciu și va lansa o carte: „Acum am dreptul să vorbesc liber”

Citește și: Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț:„Toți copiii ar fi vrut să…’

Citește și: Ce acuzații îi aduce Marina Almășan soției lui Victor Socaciu:„Ar fi trebuit să se gândească la faptul că…’

De altfel, fiica artistului a vorbit nu doar despre legătura specială dintre ea și tatăl ei, ci a subliniat și faptul că părinții ei au fost în relații foarte bune până în ultima clipă.

„În primul rând, Dumnezeu m-a răsfățat dăruindu-mi un tată ca el, iar tata efectiv nu pierdea nicio ocazie să mă facă să mă simt iubită de el! Pentru mine, răsfățul cel mai dulce era să-și ia chitara în mână și să mă întrebe: ce să-ți cânt? Tata și mama au fost în relații bune, ca dovadă că la toate evenimentele de familie participau amândoi și chiar l-am auzit pe tata cum îi mulțumea mamei pentru modul în care m-a crescut.

Cred că a fost unul dintre cele mai prețioase momente pentru mine, să-mi văd tatăl mândru de mine și totodată recunoscător pentru toate eforturile mamei mele! Da, mama a fost și la spital să-i ducă ce avea nevoie și a fost și la înmormântare!”, a mai spus Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, pentru sursa citată.

În ce relații a rămas fiica artistului cu frații ei

Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima soție a fost Doina, apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici. 12 ani au fost împreună. Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almăşan, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2012. În 2016, Victor Socaciu a spus pentru a patra oară DA, iar i-a devenit soție impresara lui, Brândușa Simion.

Artistul a lăsat în urmă trei moștenitori. Iulia este fata cea mare (are în jur de 40 de ani), din mariajul cu prima soție, Doina. Alessia Ana-Maria (33) e fata cea mică a lui Victor Socaciu și este rodul iubirii dintre cântăreț și o frumoasă sibiancă. Victor Socaciu are un singur băiat, pe Victoraș (23), născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan. Deși tatăl lor nu mai este în viață, Ana-Maria a mărturisit că a păstrat relația cu sora și fratele ei.

„Avem o relație bună toți trei, ne ajutăm, desigur, dar cel mai des mă văd cu sora mea, Iulia. Toată lumea îmi spune cât de mult semăn eu cu tata, atât fizic cât și sufletește, dar eu cred că noi toți, copiii lui, am luat ceva de la el. Tata este pentru mine o icoană a bunătății, dar și un bărbat complet care dacă nu mi-ar fi fost tată, sigur m-aș fi îndrăgostit platonic de el! Este idealul meu de bărbat!”, a mai spus fiica lui Victor Socaciu pentru Ego.

De altfel, cu Brândușa, ultima soție a tatălui ei, de care a rămas apropiată, Ana-Maria a păstrat legătura, în schimb cu Marina Almășan nu a avut niciodată relații.

„Fiecare persoană reacționează diferit la pierderea cuiva important din viață, eu nu pot să știu ce este în inima fiecăruia, știu doar că eu eram atât de pierdută, de mută și de incompletă, încât nu aș fi fost în stare să scriu o carte. Noi două nu aveam o legătură, deci nu am avut ce anume să păstrez”, a mai spus Ana-Maria pentru Ego.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton