Fiica lui Nico nu acceptă sfaturi de la mama ei pentru creșterea copilului: "Nu s-a luat după mine și nici nu o să o facă"

 Dumitrache Laura
.

Fiica lui Nico a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva săptămâni. Alexandra a adus pe lum eun băiețel perfect sănătos, pe nume Marias. Recent, artista a declarat că fiica ei nu acceptă sfaturile pe care i le oferă în legătură cu creșterea micuțului. Tânăra vrea să își crească copilul după propriile principii. Iată ce părere are Nico!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nico trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Fiica ei, Alexandra, a adus pe lume primul ei copil, iar artiste este extrem de fericită de când a devenit bunică. Vedeta se bucură de fiecare moment petrecut alături de Matias.

niconico

Nico este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Solista în vârstă de 52 de ani a devenit bunică în urmă cu câteva zile. Chiar și așa, Nico a mărturisit că Alexandra vrea să își crească fiul după propriile reguli. Indiferent de situație, cântăreața a declarat că va fi alături de fiica ei și o va ajuta necondiționat.

Citește și: Nico a devenit bunică la 52 de ani! Fiica sa, Alexandra, a născut un băiat:”Mă topesc toată când îl văd”

Citește și: Micutzu, mesaj pentru CTP, după ce jurnalistul a ironizat filmul Teambuilding:”S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor”

Citește și:Ce relație are Bianca Drăgușanu cu părinții lui Gabi Bădălău:„Acești oameni…'. Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a jignit

Citește și:Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis și a Priscillei Presley avea 54 de ani:„Cu inima plină de durere, trebuie să…'

Fiica lui Nico nu acceptă sfaturi de la mama ei pentru creșterea copilului

Nico a devenit bunică în urmă cu câteva zile, după ce fiica ei, Alexandra a adus pe lume un băiețel. Artista este în culmea fericirii și profită de fiecare moment petrecut alături de nepoțelul ei. Cu toate astea, Nico a mărturisit că Alexandra nu acceptă sfaturile de la ea, deoarece vrea să își crească fiul după propriile reguli. Artista îi respectă decizia și susține că va fi alături de ea oricând și o va sprijini necondiționat.

„I-am dat sfaturi, dar nu s-a luat după mine și nici nu o să o facă. A zis că ea nu vrea sfaturi, ea îl crește cum vrea ea. Îi respect decizia și e frumos ca fiecare mamă să facă așa, doar dacă îți cere ajutorul atunci să te bagi să îi spui că nu e bine. Are o neunatologă, o doamnă care vine de la un spital din București și îi face masaj o dată pe săptămână. Vorbește foarte multe cu dumneaei. Îți dai seama că generațiile s-au schimbat. Eu nu am făcut atâtea vaccinuri câte se fac în momentul ăsta. Doamna îi dă cele mai bune sfaturi, așa că nu am ce să zic, decât dacă zice mami vino aici, în secunda următoare m-am urcat în mașină și am venit. Nu o să fie nevoie doar de mine, trebuie să mai iau pe cineva cu mine, chiar mai vorbeam cu cineva care e bunică și mi-a zis că pe la 3-4 ani o să aibă cea mai mare nevoie de noi. Atunci va fi al nostru definitiv.”, a spus Nico pentru wowbiz.ro.

Nico: „O iubesc mai mult și vreau să îi fiu mai aproape”

Îndrăgita artistă a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica ei după ce aceasta a devenit mamă. Nico recunoaște că o iubește și mai mult pe Alexandra și vrea să îi fie aproape. Un astfel de eveniment special le-a apropiat și mai mult pe cele două. De asemenea, cântăreața a vorbit și despre ginerele ei, despre care spune că este un bărbat minunat.

„Avem aceeași relație. O iubesc parcă mai mult și vreau să îi fiu mai aproape. Dacă aș putea să fiu acolo secundă de secundă mi-ar plăcea tare mult, doar că ea nu dorește ajutor deocamdată, dar sigur o să vină și momentul. Nu neapărat că vrea să experimenteze singură, dar pe vremea mea, eu aveam scutece, le spălam, le puneam la uscat. Eu am crescut-o altfel pe Andrușca.  La ea e mult mai ușor, mai ales că îl are pe Alex, Matias are un tată extraordinar. Vreau să spun că e cel care face lăpticul, îl ia imediat în brațe, îl lasă foarte puțin să plângă. I-am zis să îl mai lase ca să își dezvolte plămânii. Deci, nu pot să zic că s-a schimbat relația. Copil va fi pentru mine și la 50 și la 100 de ani.”, a mai spus artista.

Artista este în culmea fericirii

Nico este extrem de fericită după ce a devenit bunică pentru prima dată. Alexandra a preferat să își țină sarcina departe de lumina reflectoarelor, iar abia în preajma sărbătorilor de iarnă, Nico a dezvăluit că va deveni bunică. Matias a fost cadoul neprețuit de Anul Nou pentru părinții lui. Cântăreața este fericită pentru fiica ei și îi face mereu poze nepoțelului său când îl vede.

„Mă simt la fel, sunt un pic mai grijulie. Aștept să treacă perioada, să facă o lună, două, trei, ca să simțim că poate să ne vadă, că știe că îl alintăm, că îl mângâiem, că îl strigăm pe el. Deocamdată la 10 zile nu se vede. Am înțeles că el nici nu vede perioada asta, distinge așa anumite chestii.Suntem înnebuniți și eu și Laurențiu. Tot timpul când mă duc acolo fac poze peste poze.”,, a mai adăugat Nico.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton