Fiica lui Mircea Geoană se pregătește intens pentru nuntă: "Iată, vine mireasa" / Evenimentul va avea loc în Veneția

 Radulescu Ruxandra
.

Fiica lui Mircea Geoană se pregătește intens pentru nuntă. Ana-Maria Geoană este pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Fiica lui Mircea Geoană urmează să se căsătorească cu partenerul ei, Garrett Cayton, alături de care locuiește, de ceva vreme, în Los Angeles. Ceremonia va avea loc în Veneția, iar Ana-Maria Geoană vrea ca totul să iasă perfect pentru marele eveniment. Mihaela și Mircea Geoană și-au vizitat fiica în SUA, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de nuntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Mircea Geoană se pregătește intens pentru nuntă. Fiica lui Mircea Geoană, Ana-Maria Geoană, se căsătorește anul acesta cu logodnicul ei, Garret Cayton, un tânăr american, alături de care s-a stabilit, de ceva vreme, în Los Angeles. Viitorul soț al Anei Maria Geoană este foarte apreciat de Mihaela și Mircea Geoană, care și-au dat binecuvântarea pentru ca tinerii să-și unească destinele. Ana-Maria Geoană și Garret Cayton au ales ca destinație pentru nunta lor, Veneția, dar până la acel moment pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi. Ana-Maria Geoană a celebrat alături de părinții și prietenele ei apropiate faptul că în curând va deveni mireasă. Fiica lui Mircea Geoană a îmbrăcat o ținută de culoare albă și a publicat imagini de familie, alături mama și tatăl ei, care au venit tocmai la Los Angeles pentru a fi alături de ea.

screenshot-2023-05-01-165050screenshot-2023-05-01-165050

Fiica lui Mircea Geoană se pregătește intens pentru nuntă

Ana-Maria Geoană este în culmea fericirii și abia așteaptă să devină soția partenerului ei, Garret Cayton. Cuplul de îndrăgostiți își va uni destinele anul acesta, iar pentru a celebra acest moment, tânăra și-a invitat părinții, pe Mihaela și Mircea Geoană, la Los Angeles. Ana-Maria Geoană a purtat o rochie albă, în cadrul unei reuniuni restrânse cu familia, logodnicul și prietenele apropiate, unde au stabilit ultimele detalii de nuntă. Tânăra a postat imagini de la micul party, pe contul de Instagram

„Iată, vine mireasa„, este scris în dreptul unei imagini, ce o înfățișează pe Ana- Maria Geoană, în rochie albă, alături de prietenele ei.

Citește și: Dialog savuros între Cătălin Măruță și fiica sa, Eva, în direct, la Pro TV: „Ai venit să chiulești. Hai să începem mai repede”

Citește și: Maurice Munteanu a apărut machiat în platoul Bravo, ai stil: 'Ești de vis. Ador machiajul pe care-l porți…'

Citește și: Cum și-a făcut apariția Ana, fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea burlăcițelor. Ea și Garret Cayton fac nunta la Veneția, anul acesta

Una dintre invitate a fost chiar Anastasia Soare, românca supranumită „Regina Sprâncenelor de la Hollywood”, semn că și ea ar putea fi implicată în marele eveniment.

Ana-Maria Geoană este expertă în fitness și are un business în acest domeniu. Fiica secretarului general adjunct al NATO are un trup foarte atletic și promovează un stil de viață sănătos, prin intermediul rețelelor de socializare.

Fiica lui Mircea Geoană, petrecere de logodnă la Palatul Mogoșoaia

Anul trecut, Ana-Maria Geoană și logodnicul ei au ținut petrecerea de logodnă la Palatul Mogoșoaia, într-un cadru de vis.

Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei. Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească cum să fie nunta', povestea Ana Geoană, despre nunta cu Garrett Cayton, pentru Ok Magazine.
FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton