Fiica lui Emily Burghelea s-a accidentat la grădiniță: "S-a lovit destul de tare la cap". Dar altceva o îngrijorează pe vedetă

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Emily Burghelea s-a accidentat la grădiniță, însă nu lovitura la cap o sperie pe vedetă. Recent, Amedea a căzut și s-a lovit destul de tare la cap. În urma pățaniei, fiica lui Emily a rămas cu o julitură pe frunte. Dar nu a plâns, așa cum ar face orice copil care s-ar lovi atât de rău. Iar acest lucru o îngrijorează pe Emily.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În septembrie, fiica lui Emily Burghelea a ajuns la spital, iar în urma analizelor s-a aflat că micuța luase o bacterie, respectiv Campylobacter. Emily a susținut că Amedea s-a confruntat cu deshidratarea și lipsa poftei de mâncare. Nici vedeta nu s-a simțit foarte bine, având în vedere nopțile nedormite.

emily-3emily-3

Ce o sperie pe Emily Burghelea după ce s-a lovit fiica ei la grădiniță

„Am venit la grădiniță să o luăm pe Amedea și trebuie să vorbim cu doamna educatoare pentru că Amedea a căzut, s-a lovit destul de tare la cap. Cică s-a aplecat după o mătură și s-a împiedicat, nu a reușit să pună mânuța jos și s-a lovit foarte tare, iar doamna educatoare a observat că are doar o julitură.', a povestit Emily pe InstaStory.

Amedea nu a plâns nici măcar pentru câteva secunde, chiar dacă lovitura pe care a suferit-o a fost destul de puternică.

„Ea nu a plâns deloc, și în general ea nu plânge deloc când se lovește. Și acum stau și mă întreb, oare este bine că nu plânge sau este ceva rău? Oare își reprimă sentimentele astea?

Că nu înțeleg de ce ar face asta când noi o încurajăm de fiecare dată să spună ce simte. Mama soacră a spus că este puternică și că nu plânge din orice', a mai spus Emily pe Instagram.

Citește și: Emily Burghelea, probleme cu cea de-a doua sarcină. Ce a pățit la filmări:'Nu am putut să stau'

Citește și: Andreea Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că-l denigrează public pentru a obține custodia exclusivă:„Își vede fetițele foarte rar și nu…’

Citește și: Anamaria Prodan, despre imaginile în care preotul Calistrat lovește o femeie:'Acest părinte merită arestat'

Citește și: Jennifer Aniston s-a luptat cu infertilitatea:'Am făcut fertilizare in vitro, am băut ceaiuri chinezești, am făcut de toate'

Emily Burghelea este însărcinată a doua oară

În luna august, Emily Burghelea, dintr-o pură întâmplare, a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedetei TV i se făcuse rău chiar la locul de muncă, iar după mai multe analize amănunțite făcute la spital, doctorii i-au spus că este vorba despre o sarcină. Blondina s-a bucurat extrem de mult când a primit vestea.

Emily Burghelea spune că fiica ei este foarte încântată că va fi soră mai mare.

„Mi-a pupat burtica, a fost foarte drăguță. În general, pare încântată, cred că o să fie o soră mai mare foarte bună. Are și un bebeluș, se joacă cu el, facem trecerea încet spre rolul de soră mai mare', a spus Emily Burghelea.

Soțul ei, Andrei, își dorește tot o fetiță, dar în momentul de față nimic nu este sigur.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton