Fiica lui Demi Moore a fost îndrăgostită de Ashton Kutcher! Ce s-a întâmplat când a aflat că mama ei se iubea cu actorul

 Oana Pantazi
.

Rumer Willis, fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, a fost îndrăgostită de Ashton Kutcher înainte ca actorul să devină iubitul mamei sale. Iată ce povestește fiica actorilor despre „dezamăgirea” ei în dragoste dar și despre relația pe care o are acum cu Ashton!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Demi Moore și Ashton Kutcher au format unul dintre cele mai neașteptate cupluri de la Hollywood, iar pentru Rumer Willis, fiica actriței, a fost în egală măsură șocant să afle cine era iubitul mamei sale…

Rumer Wilis a recunoscut că a fost îndrăgostită de Ashton Kutcher, pe vremea aceea starul din ‘That 70s Show’, când era adolescentă, iar în anul 2003, când mama lui și mult mai tânărul actor au început o relație, a fost surprinsă.

Demi Moore și Ashton Kutcher au fost căsătoriți între 2005 și 2013, iar relația dintre ei a luat sfârșit în momentul în care cariera actriței, cu 16 ani mai mare decât soțul ei, începea să apună, în timp ce el – paradoxal, scos din anonimat de faimoasa lui soție – era tot mai căutat la Hollywood…

Demi-AshtonDemi-Ashton

Rumer Willis, șocată că Ashton Kutcher era iubitul mamei sale

În pofida faptului că foarte apropiat de vârstă cu fiicele lui Demi Moore, noul lor tată vitreg s-a înțeles foarte bine cu ele, și în special cu Rumer, care a mărturisit ulterior că avusese anumite sentimente pentru actor, înainte ca el și mama ei să devină un cuplu. Tânăra actriță a povestit cum a primit vestea că urmează să-l vadă pe Ashton în fiecare zi, însă dintr-o cu totul altă perspectivă…

„Îmi amintesc că mama mea a spus că noul ei prieten, Ashton va veni să stea cu noi. A fost şocată: „Whoa, aşteaptă – Ashton Kutcher?' Şi m-am cam speriat puţin. Cu siguranţă am roşit. Am trecut însă peste orice ciudăţenie, pentru că nu o văzusem niciodată pe mama mai fericită', povestea Rumer Willis.

Fiica lui Demi Moore a avut parte de un tată vitreg grozav

Cum orice lucru rău aduce și unul bun, chiar dacă nu l-a mai putut privi pe Ashton dintr-o perspectivă romantică, Rumer a câștigat un tată vitreg grozav. De altfel, fiica lui Demi Moore a recunoscut că a trecut cu brio peste această încercare.

”A fost, cu siguranță, ciudat pentru un minut, dar trebuie să-l laud. A fost un tată vitreg extraordinar. Perspectiva s-a schimbat foarte repede”, a mărturisit fiica actriței.

Ulterior, Rumer Willis povestea, cu umor, în emisiunea lui Howard Stern, cât de repede au dispărut posterele cu Ashton Kutcher de pe pereții camerei sale, mărturisind că i s-a și confesat uneia dintre surorile sale

”Știu că i-am spus surorii mele, la un moment dat: Mamă, trebuie să-l tai de pe listă!”.

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă: „Înainte, am refuzat ideea de căsnicie”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc s-a îngrășat 20 kg, după ce a suferit infarctul pe scenă. Cum arată acum și la ce dietă a apelat

Citește și: Simona Gherghe e prima vedetă care a spus că va face vaccinul anti-COVID: „Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, cred că ne va ajuta”

Citește și: Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

Ashton și Rumer au rămas în relații bune

Fiica lui Demi Moore, acum în vârstă de 32 de ani, a recunoscut că a rămas în relații bune cu fostul ei tată vitreg și după ce el a divorțat de mama ei.

„Am reluat legătura cu el după ce i s-a născut copilul (n. red. în 2015, Ashton Kutcher s-a însurat cu Mila Kunis și au împreună doi copii), care e minunat. Am văzut poze de-ale fetiței. Este foarte dulce”, povestea Rumer.

În pofida faptului că fostul ei tată vitreg are acum propria familie, Rumer Willis a păstrat obiceiul de a-i face confidențe și de a-i cere sfaturi, cei doi fiind văzuți de mai multe ori împreună, de-a lungul timpului.

„Îmi este prieten, dar se poartă şi ca un tată. Vorbim despre orice – audiţii, iubiţi, familie. Uneori, Ashton înţelege mai mult decât părinţii mei, pentru că este mai aproape de vârsta mea”, a mai m[rturisit fiica lui Demi Moore.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton