La doar 5 ani, fiica lui Christian Sabbagh a cântat la pian, pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate: „A ridicat toată sala în picioare”

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Christian Sabbagh a cântat la pian, pe scenă, la doar 5 ani, în ciuda problemelor de sănătate. Fiica lui Christian Sabbagh iubește pianul și nu refuză niciodată invitația de a cânta, chiar și atunci când nu se simte bine, deși are doar 5 ani Deși a fost bolnăvioară cu câteva zile înainte, micuța pianistă a acceptat, fără emoții, să cânte în fața a sute de oameni, la o petrecere de Crăciun. Iulia și Christian Sabbagh sunt extrem de mândri de fiica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Christian Sabbagh a cântat la pian, pe scenă, la doar 5 ani, în ciuda problemelor de sănătate. Anais Sabbagh a început să ia lecții de pian la patru ani, însă înainte de asta descoperise orga încă de la doi ani. Acum face patru ore de pian pe zi și este extrem de talentată, iar recent a ridicat toată sala în picioare, la un concert de Crăciun de la Liceul Național de Artă Dinu Lipatti.

45dacf48ca5cbdabf60ec20727cdc5ea45dacf48ca5cbdabf60ec20727cdc5ea

La doar 5 ani, fiica lui Christian Sabbagh a cântat la pian, pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate

Iulia Sabbagh a povestit cum a decurs totul, dar și cât de emoționată a fost ea și soțul său, când și-au văzut fetița pe scenă. 

„Anais a fost invitat special la concertul „Chirstmas 4 fun', de la Liceul Național de Artă Dinu Lipatti. Nu a fost ceva pregătit, de fapt a fost o surpriză și pentru noi, și mai ales pentru ea, pentru că orice ține de pian, pentru ea este o încântare. Am fost sunată cu o seară înainte, dacă Anais are plăcerea să cânte în deschiderea festivalului.

Săptămâna aceasta nu s-a simțit foarte bine și a fost cu viroza aceasta care umblă acum printre copii, și chiar printre noi adulții. A fost cu febră, cu tuse și nici nu se gândea să aibă o asemenea oportunitate. Nu a stat prea mult pe gânduri și mi-a zis instant că vrea să meargă, fără nicio reținere. 

Astăzi a pășit pe scenă fără nicio emoție, deși nu știa despre ce este vorba și a fost ceva nou pentru ea. Nu este ușor să cânti în fața unui public, mai ales în deschiderea unui festival, unde toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă ce se întâmplă.

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a fost trecut ca tată al Melissei la naștere. Ce se întâmplă după testul de paternitate:’El a ascuns toată chestia asta.’

Citește și: Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată:Nu ne așteptam, ne-a luat prin surprindere

Citește și: Indemnizația de creștere a copiilor în 2023:Ce schimbări apar de la 1 ianuarie

Nici măcar nu știa ce melodii va interpreta, dar ținând cont că ne aflăm în perioada Crăciunului și spectacolul a fost despre acest lucru, Anais a interpretat la pian două colinde. S-a descurcat de minune și a ridicat toată sala în picioare. Acolo erau copii de la toate școlile din București și micuța i-a fascinat pe toți.

Atât eu, cât și soțul meu, ne-am bucurat să o vedem pe scenă și pot spune că a fost un moment de mândrie că avem un asemenea copil. Recunosc că nu ne-am putut abține și am lăcrimat în timpul prestației fiicei noastre. Ce poți să mai spui când îți vezi copilul apreciat și aplaudat? La final a primit și o diplomă de onoare pentru prestația ei„, a declarat Iulia Sabbagh pentru Spectacola.

Cum a descoperit Anys Sabbagh pasiunea pentru pian

Iulia Sabbagh a dezvăluit cum a început fiica ei să cânte la pian și cât de talentată a fost de la bun început.

„Când era micuță a avut o orgă de jucărie. Avea doar doi ani și era jucăria ei preferată. La un moment dat s-a întâmplat să o spargă și nu mai funcționa. A plâns și era foarte supărată.

Aproape două luni de zile am căutat același model de orgă, numai ca să se liniștească. Într-o zi, am remarcat că oprea sunetul acela automat și încerca să scoată note singură.

La vârsta de trei ani am dus-o la o școală de muzică, dar ne-au zis că este prea mică pentru lecții de pian, dar să revenim cu ea un an mai târziu. La vârsta de patru ani, când am mers cu ea, Anays știa deja să interpreteze partituri, fără să-i arate cineva', a dezvăluit Iulia Sabbagh. 

Soția lui Christian Sabbagh a mărturisit că fiica sa muncește foarte mult când vine vorba de pian. Pe lângă orele de pian, pe care le face alături de profesori, micuța exersează foarte mult și acasă. 

„Așa cum v-am mai spus, în spatele oricărei interpretări excepționale se află multă muncă, pentru că nu se trezește nimeni peste noapte talentat. Este un copil care face patru ore de pian pe zi. Probabil alți copii de vârsta ei se joacă când ajung de la grădiniță, în schimb, Anais se pune la pian și începe să cânte. Se pune din plăcere, nu este obligată de nimeni. Este pasiunea ei pe care și-a descoperit-o și nici dacă aș vrea, nu aș putea să-i interzic să nu mai facă asta', a mai spus Iulia Sabbagh.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton