Fiica lui Bursucu a împlinit 4 ani. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV lui Anays: "M-a făcut să mă întreb..."

 Dumitrache Laura
.

Fiica lui Bursucu a împlinit 4 anișori. Prezentatorul TV se consideră un tătic norocos, având alături două fete. Fostul coleg al lui Teo Trandafir i-a făcut o urare emoționantă fiicei sale pe Instagram. De asemenea, realizatorul de televiziune a postat o imagine cu micuța Anays.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bursucu este extrem de mândru de fiica lu, Anays pe care o iubește foarte mult. Fetița a împlinit marți, 12 iulie, patru anișori, iar prezentatorul de la Kanal D a publicat o serie de imagini minunate cu micuța sa. Anays este un copil minunat care le face viața mai frumoasă părinților săi.

Fiica lui BursucuFiica lui Bursucu

Bursucu a postat un mesaj emoționant pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale. Prezentatorul TV a declarat că nu a crezut că va avea o fată atât de frumoasă și de deșteaptă. Vedeta tv îi urează micuței sale să fie fericită și să zâmbească mult.

Citește și: Bursucu, despre colecția sa impresionantă de adidași:”Cea mai scumpa pereche a fost peste…”

Citește și: Ce a pățit Bursucu după ce s-a terminat Dansez pentru tine:”Cele mai rele momente din viața mea”

Citește și: Ce dietă a ținut Dana Săvuică, pentru a slăbi urgent:”Ajunsesem la măsura XL. Eram disperată”

Citește și: Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician.Imaginile i-au surprins pe fani 

Fiica lui Bursucu a împlinit 4 ani

Bursucu se poate considera un bărbat împlinit. Prezentatorul TV are o carieră de succes și o familie minunată de care este extrem de mândră. Adrian Cristea, pe numele său real, își sărbătorește fiica, pe Anays. Micuța a împlinit patru anișoari, iar cu această ocazie, moderatorul Tv i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Bursucu a postat un mesaj pe Instagram,alături de care a atașat câteva imagini superbe cu fiica sa.

Azi se implinesc 4 ani de cand mi-ai schimbat VIATA ! Azi se implinesc 4 ani de cand sunt extrem de FERICIT si IMPLINIT in fiecare zi ! Azi este ZIUA TA ❤️❤️❤️❤️Tot azi am dat peste un citat care spunea așa: „pe măsura ce cresc, copiii pot uita ceea ce le-ai spus, dar nu vor uita felul în care i-ai făcut să se simtă.”. Acest citat m-a făcut să mă întreb dacă pana in acest moment te-am crescut cum trebuie, dar la cum te văd astăzi, DE ZIUA TA❤️, FERICITA si SANATOASA , stiu sigur ca am facut-o bine ! Sa fii MANDRA de tine asa cum suntem noi MANDRI de tine ! Sa fii BINE – Sa faci BINE ! Sa ZAMBESTI – Sa aduci ZAMBETE ! Sa fii IUBITA – Sa IUBESTI ! Sa fii NOROCOASA si FERICITA !🎉🎊 La multi ani , iubita noastra 🎉🎊❤️❤️ LA MULTI ANI, ANAYS ❤️❤️', a scris Bursucu pe Instagram. 

Bursucu a vorbit despre fiicele sale

Bursucu are o familie extrem de frumoasă alături de Andreea. În urmă cu câteva luni, fostul coleg al lui Teo Trandafir a vorbit despre cât de mult i-a schimbat viața venirea pe lume a fiicei sale, Anays. Matinalul de la Kanal D mai are o fetiță, Alesia, în vârstă de 17 ani. Alesia este fiica Andreei dintr-o relație anterioară, dar pe care Bursucu o iubește foarte mult și o consideră fiica lui.

„M-a schimbat cu totul. Fetele mele sunt într-adevăr minunate. Copiii mei sunt totul pentru mine, eu nu mai exist. Tot ceea ce fac, fac pentru ele. Îmi doresc, firesc, să fie fericite. Este normal că în momentul în care devii părinte să te schimbi', a declarat Bursucu în urmă cu câteva luni pentru FANATIK.

Bursucu trăiește o poveste dragoste cu Andreea

Îndrăgitul prezentator trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Andreea. Cei doi sunt împreună de nouă ani și au împreună două fetițe. Partenera lui Bursucu apare rareori în lumina reflectoarelor, ea concentrându-se mai mult pe viața de familie, dar și pe afacerea pe care o are. Din 2014 este manager la un parc de distracții din stațiunea Mamaia.

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are', spunea acum ceva timp prezentatorul despre fiica vitregă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton