Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret. Riley Keough a făcut dezvăluirea la înmormântarea regretatei artiste

 Oana Pantazi
.

Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, a devenit mamă pentru prima oară, la 33 de ani, dar actrița și soțul ei au ținut totul secret. Vestea a ieșit însă la iveală la înmormântarea Lisey Marie Presley, unde Ben Smith-Petersen, soțul lui Riley, a ținut un discurs emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret. Nimeni nu a știut, până recent, că Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, a devenit mamă, însă adevărul a ieșit la iveală chiar la funeraliile regretatei artiste, care s-a stins din viață la numai 54 de ani, în urma unui stop cardiac. Din păcate, aceasta nu a mai apucat să se bucure de prima ei nepoată din partea fiicei…

elvis-si-fiica-sa-1024×1014-1elvis-si-fiica-sa-1024×1014-1

Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret

Pe 12 ianuarie, Lisa Marie Presley a murit la vârsta de 54 de ani, după ce joi a suferit un stop cardiac. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața cântăreței. Mamă a patru copii și bunică, neapoata regretatului Elvis Presley nu a mai apucat să-și vadă crescând nepoții și nici să o cunoască pe nepoțica ei din partea lui Riley. Fiica sa a devenit mamă în secret, iar vestea s-a aflat chiar la înmormântarea artistei, unde ginerele său a ținut un discurs emoționant.

Citește și: Cum arată copiii Lisei Marie Presley! Cât de mult îi seamănă nepoții lui Elvis Presley:'Fiul tău este copia tatălui tău'

Citește și: Îţi mai aduci aminte de Priscilla, soţia lui Elvis Presley?După intervenţiile estetice este de nerecunoscut

Citește și: Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu’

Citește și: Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…’

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat că iubirea este singurul lucru care contează în viață. Sper să pot să-mi iubesc fiica așa cum m-ai iubit tu, în felul în care i-ai iubit pe fratele și surorile mele.

Mulțumesc pentru că mi-ai dat puterea, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, latura rebelă, tenacitatea. Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt produsul inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale', a fost discursul rostit la funeralii de Ben Smith-Petersen, în numele soției sale, Riley Keough. 

Ulterior, nici Riley și nici soțul ei nu au dat alte detalii despre venirea pe lume a primului lor copil.

Lisa Marie Presley, o viață plină de drame

Lisa Marie Presley a fost unica fiică a lui Elvis și Priscillei Presley, iar asemănarea cu tatăl ei era, adeseori, tulburătoare. De-a lungul anilor, Lisa a fost căsătorită de patru ani și avea patru copii, iar fiul său, Benjamin, s-a sinucis. Această pierdere i-a cauzat artistei o mare durere, iar de multe ori a spus că se învinovățește pentru moartea lui.

Aceasta a ajuns rapid în atenția reflectoarelor încă din copilărie. În ultimii ani, Lisa Marie Presley a vorbit despre dependența sa de droguri, iar cu cinci luni înainte de moartea sa, artista a făcut dezvăluiri dureroase despre moartea fiului ei. Lisa Marie a scris un eseu despre durerea pe care i-a provocată moartea prematură a fiului ei, Benjamin. Tânărul și-a luat viața la vârsta de 27 de ani, în iulie 2020.

Pot să înțeleg de ce oamenii își doresc să te evite odată ce ți se întâmplă o tragedie teribilă. Mai ales un părinte care își pierde copilul, pentru că este cu adevărat cel mai mare coșmar al său’, a scris Lisa Marie Presley, potrivit people.

Din păcate, actrița nu a avut noroc nici în viața sentimentală… Lisa Marie Presley s-a căsătorit de patru ori. Primul ei soț a fost Danny Keough, iar împreună au avut doi copii, Riley și Benjamin. La scurt timp după divorț, artista s-a căsătorit cu Michael Jackson, iar după doi ani au divorțat. A treia alegere a Lisei a fost actorul american Nicholas Cage, de care a divorțat la trei luni și jumătate după nuntă. Al patrulea soț al vedetei a fost producătorul Michael Lockwood, cu care a avut două fiice gemene.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton