Fiica Biancăi Drăgușanu a început grădinița. Sofia a fost însoțită de Victor Slav și de Alex Bodi!

 Oana Pantazi
.

Emoții mari! Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a început grădinița! Micuța Sofia a fost însoțită în prima ei zi în colectivitate atât de către tatăl ei, cât și de către iubitul mamei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ieri, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu a început grădinița, moment extrem de emoționant atât pentru micuță, cât și pentru părinții ei. Blondina a mărturisit că a fost extrem de emoționată, dar a avut parte de suport puternic, cu atât mai mult cu cât alături nu i-a fost doar Victor Slav, ci și Alex Bodi.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

„Nu am dormit toată noaptea”

Sofia a fost însoțită în prima ei zi de grădiniță atât de tatăl ei, cât și de Alex Bodi, cel de-al doilea fost soț al mamei sale și actual iubit. Din fericire, Bianca a rămas în relații foarte bune cu Victor Slav dup[ divorț și, mai mult, relația dintre cei doi bărbați din viața ei este amiabilă.

„Nu am dormit toată noaptea, de zici că cine știe ce se întâmplă. Copilul era pregătit pentru tot. Ne-am trezit, și am avut cu Sofia un conflict, că ea voia rochiță și eu i-am zis să își ia pantalonași. Am făcut ghiozdănelul și am plecat cu Alex spre grădiniță unde ne-am întâlnit cu tati (n.red.- Victor Slav)', a declarat vedeta la Teo Show.

Bianca-Dragusanu-si-Victor-SlavBianca-Dragusanu-si-Victor-Slav

Fiica Biancăi Drăgușanu și fiica lui Alex Bodi, împreună la aceeași grădiniță

De altfel, și fiica lui Alex Bodi va merge la aceeași grădiniță cu fiica lui Alex Bodi, iar între micuțe este deja o relație foarte bună.

„Selena și Sofia sunt vecine, sunt surori și acum vor fi și colege de grădiniță. Mama ei a avut treabă, să îi procure toate actele necesare, și Alex s-a dus să își facă analizele, de aceea Selena a rămas cu mine', a declarat Bianca Drăgușanu.

Cât despre Sofia, se pare că fiica Biancăi nu a avut emoții în prima ei de grădiniță, după cum a declarat mama ei, pentru că „abia aștepta să scape de noi ca să înceapă activitățile”.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton