Fiica Andreei Berecleanu a apărut pe Instagram într-un costum de baie minuscul. Eva Zaharescu e foarte sexy, la 20 de ani

 Dumitrache Laura
.

Fiica Andreei Berecleanu, în vârstă de 20 de ani, reușește să îți surprindă urmăritorii din mediul online. Eva Zaharescu a devenit o tânără fără inhibiții și are apariții incendiare pe rețelele de socializare. Eva a postat câteva imagini intr-un costum de baie inedit, care a atras multe like-uri și comentarii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Eva Zaharescu, fiica Andreeei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu, s-a mutat în Anglia, în urmă cu patru ani. Tânăra de 20 de ani studiază design vizual și grafică la o facultate din Marea Britanie. Fiica prezentatoarei tv a decis să se mute în Londra încă vin perioada liceului, însă vine și în România frecvent.

Eva ZaharescuEva Zaharescu

Recent, Eva Zaharescu a reușit să își surprindă fanii cu noile fotografii. Tânăra are apariții tot mai îndrăznețe în mediul online. Aceasta a postat imagini în costum de baie minimalist, care îi etalează silueta de invidiat.

Citește și:Fiica Andreei Berecleanu, apariție sexy în costum de baie.Cum arată Eva Zaharescu la 20 de ani

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu, despre viața în Londra. Eva Zaharescu studiază design vizual:”Îmi place să fiu responsabilă”

Citește și: Drama prin care a trecut Sora Magdalena, după iUmor:„Am descoperit mulți credincioși, unii chiar m-au amenințat cu moartea'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat după 12 ani:”Medicul mi-a spus că ori plec, ori mor”

Fiica Andreei Berecleanu, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul, pe Instagram

În vârstă de 20 de ani, Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu arată extrem de bine. Tânăra are apariții din ce în ce mai îndrăznețe pe rețelele de socializare. Recent, fiica prezentatoarei tv a postat câteva imagini într-un costum de baie minuscul, de culoare portocalie, accesorizat cu o geantă.

Costumul de baie a lăsat la vedere silueta perfectă a acesteia. Fanii au rămas uluiți de frumusețea Evei, care seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei. Vedeta tv pare să nu aibă nimic împotriva imaginilor postate de fiica ei. Mai mult, Andreea Berecleanu își incurajează fiica să fie deschisă.

Eva Zaharescu, despre viața în Londra

Eva Zaharescu locuiește de patru ani în Anglia, acolo unde studiază design vizual și grafică. Fiica prezentatoarei tv a cunoscut oameni noi și și-a făcut mulți prieteni. Andreea Berecleanu este foarte mândra de fiica ei și o susține necondiționat,.

„Sunt de 4 ani, dar dacă stau să mă gândesc prin câte am trecut cu pandemia, că am mai venit în țară… Deci vreo trei ani și jumătate. Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra. M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită', a declarat Eva Zaharescu în emisiunea Teo Show.

Andreea Berecleanu, despre relația cu fiica ei, Eva

Eva și-a depășit mama în înălțime și este implicată în numeroase campanii și proiecte. Tânăra a moștenit trăsăturile mamei sale, iar cu Andreea are o relație specială. Cele două se comportă ca două prietene, iar Eva îi cere întotdeauna sfatul mamei sale.

„Am trecut de perioada aceea mai rebelă, în care bineînțeles că ei le știu pe toate. Am citit foarte multe cărți referitoare la această perioadă și am înțeles că trebuie ca noi, părinții, să avem răbdare. Acesta este un sfat pe care îl dau părinților care urmează să treacă prin această perioadă. A fost ca peștele în apă. Eva este foarte naturală ceea ce este extraordinar, pentru că nu trebuie să afișeze altceva în afară de naturalețe. ” a spus Andreea Berecleanu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton