Fetița Danielei Gyorfi a împlinit 10 ani. Ce cadouri a primit Maria

 Lupescu Anca
.

Fiica Danielei Gyorfi a împlinit 10 ani, pe 16 februarie. Maria este o fetiță extrem de inteligentă, lucru pe care l-a demonstrat de mai multe ori, la rubrica de interviuri cu vedete din cadrul emisiunii La Măruță. Fetița a fost sărbătorită în platoul emisiunii, iar în weekend a avut parte de o petrecere acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Maria și-a dorit o petrecere la ea acasă, iar părinții ei i-au făcut această surpriză, acolo unde au fost prezente și două dintre cele mai bune prietene ale micuței, dar și finii ei. Fetița a fost extrem de bucuroasă pentru această petrecere. Ea și prietenele ei s-au jucat și au mâncat un tort delicios.

img-33img-33

Maria s-a distrat foarte tare de ziua ei. A fost fericită pentru că am lăsat-o să se sărbătorească acasă, alături de prietenele ei. Nu este un copil pretențios și nu mi-a cerut nimic special de ziua ei. Noi, părinții, ne-am bucurat că am văzut-o fericită. Maria este un copil tare bun și îmi doresc numai lucruri bune pentru ea. Sunt foarte mândră de ea!', a declarat Daniela Gyorfi pentru Click.ro.

Daniela Gyorfi mai vrea un copil?

Daniela recunoaşte că nu se gândeşte acum să devină din nou mamă dar, dacă s-ar întâmpla asta, ar primi vestea cu bucurie. „Nu este prioritar un al doilea copil în acest moment, dar dacă e să se întâmple, o să anunţ”, a mai spus cântăreaţa.

Citește și: Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express:'Am și datorii!'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:„Eram ușor sălbatică’ / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei:„Nu a existat nici un partaj’. Cum a reacționat Mioara Roman

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. deși formează o familie alături de George Tal, Daniela Gyorfi nu îșio dorește să se mărite, după cum a mărturisit chiar ea.

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc.

Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie', a explicat cântăreața.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton