Fetița cea mică a Gabrielei Cristea, de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are

 Borcilă Andreea
.

Fetița cea mică a Gabrielei Cristea, de urgență la spital. Prezentatoarea tv și soțul ei, Tavi Clonda, au trecut recent prin momente de panică. Iris, mezina familiei, s-a confruntat cu probleme de sănătate. Pentru brunetă, nu este singura situație în care fetițele ei se îmbolnăvesc de sărbători. Gabriela Cristea a mărturisit cum se simte acum micuța Iris. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este, în prezent, prezentatoarea emisiunii de matrimoniale „Mireasa. Capriciile iubirii', de la Antena Stars. În ediția de luni, 25 aprilie, bruneta a făcut câteva dezvăluiri în legătură cu familia sa, mărturisind că fata ei cea mică s-a confruntat cu probleme de sănătate. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe, pe Bella Victoria de aproape cinci ani, și pe Thea Iris, în vârstă de trei ani. 

gabriela-cristea-tavi-clondagabriela-cristea-tavi-clonda

Luni, Gabriela Cristea a avut parte de o surpriză din partea soțului ei. Tavi Clonda a venit în platoul show-ului alături de cele două fiice ale cuplului. Prezentatoarea a ciocnit ouă cu fetița lor cea mică și le-a povestit telespectatorilor că a trecut printr-un moment dificil de sărbători. 

Citește și: Gabriela Cristea trece prin clipe extrem de grele.Fosta prezentatoare se confruntă cu o boală deloc ușoară: „Mi-e frică'

Citește și: Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19, deși e vaccinată:„M-am simțit foarte rău'

Citește și: Anamaria Prodan se mută definitiv din România:„Totul va fi istorie, inclusiv Reghecampf!'

Citește și: Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari.Ce schimbări vrea să facă șeful Tesla

Fetița cea mică a Gabrielei Cristea, de urgență la spital

Nu este prima dată când prezentatoarea tv trece prin momente de panică în preajma sărbătorilor sau chiar în timp ce se desfășoară. De data aceasta, cuplul a avut o problemă cu fetița lor cea mică, Iris, care a ajuns de urgență la spital.

„Noi suntem niște părinți extrem de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice', a povestit Gabriela Cristea recent. 

Cu ce afecțiune se confruntă Gabriela Cristea

Problemele de sănătate cu care se confruntă prezentatoarea tv au apărut în urmă cu mai mult timp. Gabriela are, de câțiva ani, crize sciatice, care nu îi permit câteodată nici măcar să stea confortabil pe scaun. Tavi Clonda a fost cel care a dus-o pe soția sa la spital și a așteptat-o alături de cele două fetițe, până când prezentatoarea a primit diagnosticul.

„Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă’, a spus vedeta de televiziune, după ce a ieșit din cabinetul medicului, în luna februarie a acestui an.

Ea mai povestit că în urmă cu câțiva ani s-a lovit de aceeași problemă majoră. Bruneta se afla în vacanță, la Roma, alături de soțul ei, când au început să apară durerile.

„Atunci când suntem la Kanal suntem Gabriela şi Tavi, dar nu prea comunicăm, nu avem gesturi de tandreţe. El are treaba lui, eu treaba mea. Mi-a plăcut faptul că la un moment dat m-a dus la Roma. Am zăcut cu o criză de sciatică vreo săptămână, dar a meritat. Eu fac micul-dejun pentru că doar eu gătesc. Nu se atinge nimeni de teritoriul meu’, a mai continuat bruneta.

Sursă foto: arhivă, capturi video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton