Fetița Biancăi Drăgușanu, agresată la grădiniță: „A stat vânătă 7 zile”

 Lăstun Ana Maria
.

Bianca Drăgușanu a trăit mai multe evenimente neplăcute în ultima perioadă, iar problemele cu micuța Sofia au determinat-o să ia decizii radicale. Fiica sa a avut parte de o altercație cu o altă colegă de grădiniță, în urma căreia s-a ales cu o leziune de toată frumusețea. La puțin timp înainte, Sofia s-a îmbolnăvit și a urmat tratamente o perioadă mai lungă de timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a sărbătorit Ziua Copilului în paltoul Teo Show, acolo unde a povestit despre peripețiile pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă. Pe lângă scandalul cu Alex Bodi, Biancăi Drăgușanu i-a dat mari bătăi de cap și micuța Sofia care, surpriză, a venit agresată de la grădiniță!

În ultimă instanță, cum orice leoaică își apără puiul, fosta soție a lui Victor Slav a decis să o mute pe fiica sa la o altă grădiniță, în urma episodului violent dintre Sofia și colega de clasă. Cu toate acestea, blondina a explicat că a fost șocată să vadă vânătaia pe care Sofia a avut-o mai ales că încă îi rămăseseră urmele de dinți, în urma mușcăturii.

Citește și: Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi: „Când am avut probleme, el mi-a fost alături'

Citește și: Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel: „Sunai ca disperatul'

Citește și: Karmen Simionescu s-a confruntat cu depresia postnatală: „Am început să merg la psiholog'

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul: „E prost el, că spune…”

Bianca Drăgușanu: „Am schimbat grădinița din cauza unor dăunători'

„Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia 7 zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grdiniță și într-un moment de neatenție o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă 7 zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi', a dezvăluit Bianca Drăgușanu, cu privire la evenimentul care a determinat-o să o mute pe Sofia de la grădiniță.

bianca-dragusanu-a-avut-mari-probleme-cu-sofia-ce-a-patit-micuta-1bianca-dragusanu-a-avut-mari-probleme-cu-sofia-ce-a-patit-micuta-1

Sofia a avut probleme de sănătate. A tușit trei săptămâni!

Mai mult, în cadrul aceleiași intervenții televizate, Bianca Drăgușanu a mai explicat că Sofia, fiica pe care o are cu Victor Slav, a avut probleme de sănătate. Din păcate, micuța a tușit o perioadă lungă de timp, iar Bianca Drăgușanu a încercat orice remediu, pentru a o vindeca pe fetița ei. Cum totul e bine când se termină cu bine, Sofia și-a revenit, iar Bianca Drăgușanu își revine în urma atacurilor lansate de Alex Bodi, în mediul online.

„În ciuda tuturor evenimentelor asta care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo 3 săptămâni și nu știam ce să îi mai fac.

Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat. Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec.', a precizat vedeta.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton