Femeile din viața lui Kirk Douglas. A doua soție i-a stat alături peste 65 de ani, dar a avut și alte iubiri extraconjugale!

 Cica Cristina
.

Legendarul actor Kirk Douglas, care s-a stins din viață la vârsta de 103 ani, a avut o viață amoroasă tumultoasă. În ciuda infidelităților repetate, cea de-a doua soție i-a stat alături 65 de ani.

Placido Domingo 40th Anniversary Gala presented by LA OperaPlacido Domingo 40th Anniversary Gala presented by LA Opera

Kirk Douglas a jucat în peste 90 de filme, iar viața personală a fost cel puțin la fel de răvășitoare ca cea de pe marele ecran. A avut o viață plină de aventuri și experiențe, unele mai bune altele mai puțin bune. S-ar putea spune, fără exagerare, că le-a trăit pe toate. A iubit și a înșelat, a fost părăsit, s-a recăsătorit, a trăit fericirea de a fi tată, dar și durerea cumplită de a-si pierde unul dintre fii, și-a cunoscut nepoții și a avut a avut o carieră de excepție.

Citește și: Kirk Douglas a murit. Legendarul actor de la Hollywood avea 103 ani

A fost nominalizat de trei ori la Oscar, însă premiul nu a reușit să îl câștige niciodată. Desigur, a fost recompensat cu o multitudine de alte premii, iar în cele din urmă, în 1996, i s-a acordat un premiu onorific din partea Acamedemiei Americane de Film.

Revenind la viața personală, Kirk Douglas s-a putut lăuda cu faptul că nu a dus deloc lipsă de iubire.

Kirk Douglas și imaginea de soț infidel

Kirk Douglas s-a căsătorit prima dată cu Diana Dill, în anul 1943. Modelul îi dăruiește doi fii: Joel și Michael, cel care avea să devină la rândul lui un mare actor, ce a fost recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul din 'Wall Street', scrie click.ro.

Din păcate, mariajul nu a durat mai mult de 8 ani, Diana solicitându-i divorțul șarmantului actor, pe motiv că nu mai putea suporta infidelitățile repetate ale soțului. Cei doi rămân în relații bune, actorul ocupându-se în continuare de cei doi copii.

Citește și: Kirk Douglas este cel mai longeviv străbunic din Cetatea Filmului

Precum era de așteptat, Kirk Douglas și-a refăcut repede viața, trei ani mai târziu căsătorindu-se cu Anne Buydens în Vegas, scrie Mirror. Prea multe nu s-au schimbat în ceea ce privește comportamentul lui în căsnicie, numai că Anne a închis ochii la aventurile soțului și i-a stat alături nu mai puțin de 65 de ani.

Frustrări au existat și nici nu a ignorat realitatea: „În 60 de ani de căsnicie treci peste o mulțime de obstacole – și toate au fost superbe”, a declarat Anne Buydens la un moment dat.

„Nu m-am gândit niciodată la căsnicia noastră ca la ceva unic. M-am îndrăgostit de o fată și după 60 de ani încă o iubesc”, a spus și Kirk la rândul lui, cu o viziune total diferită.

La fel ca prima soție, Anne i-a dăruit doi copii lui Kirk Douglas: Peter și Eric. Cei doi au trăit momente intense împreună. De departe, cel mai dureros și cumplit dintre acestea a fost moartea fiului lor, Eric, în 2004, din cauza unei supradoze.

Chiar dacă printre virtuțile sale nu s-a numărat fidelitatea nu s-ar putea spune același lucru despre soția lui, care i-a stat alături timp de 65 de ani și l-a ajutat în perioada de recuperare de după accidentul vascular, care l-a lăsat cu dificultăți de vorbire.

Oricum ar fi fost, Kirk Douglas a avut o viață spectaculoasă și va rămâne un personaj pe cât de controversat, pe atât de iubit de public.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Ultima dorinţă a lui Kirk Douglas, îndeplinită de fiul lui, Michael Douglas: „M-a implorat cu lacrimi în ochi să…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton