Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu, imagini inedite dintr-o aventură pe munte. Cum s-au afișat cei doi

 Dumitrache Laura
.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au fost surprinși împreună în timp ce se bucurau de o adevărată aventură. Parașutistul a postat un clip video pe Instagram în care apare alături de iubita lui, Mihalea Rădulescu, în timp ce erau într-o aventură off road pe munte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu a anunțat anul trecut că își dorește să se retragă pentru o perioadă din mediul online și postează destul de rar pe Instagram. Recent, iubitul ei, Felix Baumgartner a publicat un clip video în care apare alături de fosta prezentatoare tv. Cei doi au avut parte de o aventură off roade pe munte.

felixfelix

Felix Baugartner și Mihaela Rădulescu au petrecut momente de neuitat și s-au bucurat de o aventură pe cinste.Cascadarul a împărtășit cu fanii săi câteva imagini din aventura off road pe munte, petrecută alături de iubita lui.

Citește și: Dani Oţil încă nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu și a amintit de ea la emisiunea lui: „Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de Pro TV”

Citește și:Mihaela Rădulescu, mic dejun cu Arnold Schwarzenegger și Felix Baumgartner. Cum au fost surprinși cei trei

Citește și:Emilian de la „Te cunosc de Undeva' s-a despărțit de iubita lui: „Să încerc să îmi umplu golul singurătății cu cineva în loc să…'

Citește și:Lasse Wellander, chitarist al trupei ABBA, a murit de cancer la vârsta de 70 de ani

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu, imagini dintr-o aventură pe munte

Mihaela Rădulescu a anunțat în anul 2022 că vrea să fie discretă, după ani de zile în care a fost în atenția reflectoarelor. Vedeta postează foarte rar imagini pe rețelele de socializare, iar recent, iubitul ei, Felix Baumgartner, a publicat un clip video în care apar împreună. Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu sunt împreună de nouă ani, dar preferă să fie discreți cu viața lor personală.

Cascadorul a postat un clip video cu el și fosta vedetă de la Pro TV, în timp ce se aflau într-o aventură off road pe munte. În imaginile publicate se vede că Mihaela Rădulescu este foarte fericită alături de partenerul său.

Mihaela Rădulescu:”Am învățat să vorbesc o nouă limbă”

În anul 2022, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța că se retraged in viața publică, cel putin pentru o perioadă. Mai mult, vedeta a declarat că vrea să fie discretă cu viața sa personală, după ani de zile în care s-a aflat în lumina reflectoarelor.

Am învățat să vorbesc o nouă limbă. Se numește ‘discreție. După mulți ani în care am fost o persoană publică în care am învățat cum să țin lucrurile pentru mine. Cum să îmi construiesc o carieră în liniște. Ei bine, asta este o provocare.Nu luptăm toți să fim noi înșine. Aceasta sunt eu acum. Regulile discreției… mai bine mai târziu decât niciodată', a scris Mihaela Rădulescu pe rețelele sociale, anul trecut.

Cum a început relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și cascadorul Felix Baumgartner s-au cunoscut în urmă cu mai bine de nouă ani. Totul s-a întâmplat în momentul în care vedeta tv a mers să îi ia un interviu parașutistului. Felix Baumgartner era considerat un mare Don Juan, iar prezentatoare tv a fugit toată viața de astfel de bărbați. Cu toate astea, Felix Baumgartner avea să se îndrăgostească de ea.

'M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu. Insă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Felix a făcut rost din altă parte de el. A întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat. Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită. Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon 'Romanian Chick', a declarat Mihaela Rădulescu pentru revistatango.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton