Feli Donose este o mamă model. Cântăreaţa nu se dezlipeşte de micuţa Nora Luna

 Pirvu Cristina
.

Feli Donose, de când a născut, stă mereu alături de fiica ei. I-a compus chiar şi o poezie. Iată cum arată micuţa l-a câteva săptămâni de când a venit pe lume!

Cântăreaţa este foarte grijulie şi de când fiica ei a venit pe lume pare că este o altă persoană. Se dedică micuţei zi şi noapte, o răsfaţă şi îi compune poezii. Pe contul său de Instagram a postat mai multe poze cu Nora Luna. Pare că are tenul deschis la culoare şi părul foarte des.

„Mama te leagănă, veghează tata. Somnul ţi-l apără ochii părinteşti, dormi şi visează, că lumea-i gata! Şi te aşteaptă numai să creşti', a scris Feli, în dreptul fotografiei cu fiica sa.

https://www.instagram.com/p/Bq-ev-Qg2IE/

Feli Donose si fetita eiFeli Donose si fetita ei

Feli Donose a născut pe data de 21 noiembrie o fetiță perfect sănătoasă, căreia a decis să îi pună numele Nora Luna.

Feli Donose a născut în Bucureşti

Feli Donose este în culmea fericirii, deoarece a sosit momentul mult așteptat, a devenit mamă pentru prima oară. Cântăreața a născut o fetiță perfect sănătoasă, la la Spitalul Universitar din Capitală, operația de cezariană având loc miercuri dimineață.

„Suntem bine impreuna! ☁️🌙♥️
Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)' 

Foto: Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton