Fata lui Adi Minune o ironizează pe Vulpița. Reacția Adrianei Simionescu după ce a ascultat noua piesă a Veronicăi Stegaru, Sushi Maki: "Nu mai pot!"

 Dumba Gabriela
.

Dorința Veronicăi Stegaru, celebra Vulpița de la Acces Direct, de a fi cântăreață nu trece neobservată și, mai ales, neironizată, de unii artiști români. Una dintre cântărețele care se declară șocată de prestația artistică a Vulpiței este Adriana Simionescu, fata cea mică a lui Adi Minune, despre care știm că a fost aplaudată la Vocea României.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Provenind dintr-o familie de muzicanți, cu talente vocale admirate la Vocea Româiei, Adriana Simionescu și-a permis astfel să își dea cu părerea despre noua piesă a Veronicăi Stegaru, Sushi maki.

@adrianasimionescu

Eu..eu nu pot!! ##enjoy ##fyp ##romaniacomedy ##sushimaki

♬ sunet original - veronica_vulpita_oficial

Fata cea mică a lui Adi Minune a început să fredoneze refrenul melodiei cântată de Vulpița și părea total plictisită de ce aude. Tânăra s-a filmat și a postat filmulețul pe contul de TikTok, cu descrierea: „Eu… eu nu pot!!'

Adriana Simionescu a ajuns în gala live de la Vocea României

Adriana Simionescu are 17 ani și în decembrie 2019 a ajuns în gala live de la Vocea României, iar Horia Brenciu, antrenorul său, a fost foarte impresionat de vocea sa.

Adriana Simionescu s-a înscris la Vocea României pentru a demonstra că are o voce frumoasă, ce merită să fie auzită de toată țara și n-a vrut să ajungă vedetă profitând de celebritatea lui Adrian Minune, tatăl ei.

Adriana Simionescu Vocea RomânieiAdriana Simionescu Vocea României

Ba dimpotrivă, Adriana spune că pentru ea n-a fost niciodată o mare bucurie că s-a născut într-o familie cunoscută în România. A avut dintotdeauna și încă mai are foarte multe responsabilități față de părinții ei, Adrian Minune fiind un tată foarte exigent, care a investit enorm în educația copiilor lui.

Adriana a fost înscrisă pentru prima oară într-o școală privată unde vorbea numai în limba engleză, apoi s-a mutat la ICHB, liceu unde era marginalizată de către elevi căci este țigancă. Acum, concurenta de la Vocea României studiază la Dinu Lipatti, după ce a reușit să-și convingă tatăl să o lasă să studieze muzică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton