Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Otopeni, după ce și-a lovit amanta cu bestialitate. Ce le-a spus polițiștilor, la audieri: "Îi place să fie bătută"

 Dumitrache Laura
.

Fane Vancică a devenit un personaj controversat după ce a lovit cu bestialitate o femeie. În urmă cu câteva zile au apărut numeroase imagini cu interlopul în timp ce își bătea cu pumnii și picioarele amanta. Bărbatul a fost reținut joi seara, pe Aeroportul Henri Coandă. Vancică a fost audiat de autorități și a explicat care a fost motivul pentru care și-a agresat iubita.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nepotul lui Dănuș Vancică, Fane Vancică este implicat într-un scandal de proporții. Interlopul este acuzat de autorități de lovire sau alte violențe după ce și-a bătut cu bestialitate amanta. A fost filmat când își umilea partenera, iar pe Tik Tok a apărut un clip video cum interlopul o lovește fără milă.

fane vancicafane vancica

Fane Văncică a fost reținut joi, la punctul de trece a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București. În vârstă de 37 de ani, interlopul a fost predat autorităților din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. A fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia.

Citește și: Fane Vancică a fost interzis pe Tik Tok după ce a bătut cu bestialitate o femeie:”Contul meu a fost anulat”

Citește și: Interlopul Fane Văncică, filmat când bate cu sălbăticie o femeie.Poliția a deschis anchetă, după ce imaginile au devenit virale

Citește și: Cine este Lolrelai.Ștefania Costache s-a făcut remarcată cu stilul dezinhibat

Citește și: Ce spune Vladimir Drăghia despre facturile uriașe la utilități:”Dacă nu o să am bani…”

Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Otopeni, după ce și-a bătut amanta cu bestialitate

Fane Vancică, cel care, în urmă cu câteva zile și-a bătut cu bestialitate amanta, a fost reținut pe Aeroportul Otopeni. După ce în mediul online au apărut mai multe imagini cu acesta în timp ce agresa o femeie, autoritățile s-au autosesizat.

Astfel, interlopul de 37 de ani a fost reținut pe Aeroportul Henri Coandă și dus la audieri, la Secția 16 de Poliție. Fane Vancică, pe numele său real Niță Cami, este acuzat de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, potrivit antena 3.

Ce le-a spus Fane Vancică autorităților

Secția 16 a fost informată de către polițiștii din cadrul Frontieră Aeroport Henri Coandă București cu privire la faptul că Fane Vancică se află în custodia lor. Acesta a audiat, declarând că el și persoana vătămată au o relație și că  „ aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută'

Victima nu mai poate depune plângere deoarece imaginile care au apărut zilele trecute au fost filmate în luna mai. Conform Codului Penal, aceasta putea depune plângere în termen de trei luni, termen care a expirat.

Fane Vancică, filmat când își lovește fără milă amanta

Interlopul Face Vancică, membru al clanului Vancică din București, a fost filmat în timp ce își umilește amanta. Un clip video a fost postat pe Tik Tok, iar l-a scurt timp imaginile au devenit virale. Fane Vancică și-a cerut scuze după ce imaginile au ajuns în posesia autoritățile.

 „Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed, m-am luat de ea.Am ajuns acasă şi ne-am certat. Nu ştiu dacă aţi observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Vreau să îi spun că îmi cer mii de scuze”.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton