Fane Vancică a fost interzis pe Tik Tok după ce a bătut cu bestialitate o femeie: "Contul meu a fost anulat"

 Dumitrache Laura
.

Fane Vancică a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce a fost filmat în timp ce lovea cu bestialitate o femeie. Imaginile au fost postat pe rețelele de socializare, iar în urma acestora, contul oficial de Tik Tok al acestuia a fost blocat. Chiar și așa, interlopul le-a transmis un mesaj fanilor săi unde îl poate găsi de acum încolo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! AUGUST, GRATIS, AICI!

Nepotul lui Dănuț Vancică are contul de TikTok blocat. Fane Vancică a postat pe rețelele de socializare cum bătea cu bestialitate o femeie fără apărare. Poliția din București a anunțat că s-a autosesizat și că anchetează cazul.

vanicica bate o femeievanicica bate o femeie

Fane Vancică, pe numele său real Cami Niță a ajuns cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, acum 10 ani. Pentru această faptă a primit 5 luni și 6 luni de închisoare. Deși părea că a învățat ceva din această situație, Fane și-a reluat vechile obiceiuri.

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul arab:„Oamenii te mint cu zâmbetul pe buze. Nu mai suntem împreună de…'

Citește și:Anca Serea, singură cu cei patru copii în prima zi de școală. Ce se întâmplă cu Adi Sînă:„Din păcate…'

Citește și: Ce a postat Lorena Buhnici pe Instagram, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD: „Să acționez”

Citește și:Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au fost implicați într-un accident rutier:”Am avut noroc că am avut toți centuri de siguranță”

Fane Vancică a fost interzis pe Tik Tok după ce a bătut cu bestialitate o femeie

Fane Vancică a rămas fără cont pe platforma TikTok după ce au apărut mai multe imagini în timp ce lovea cu bestialitate o femeie. Nepotul lui Dănuț Vancică a fost nevoit să recurgă la o nouă variantă pentru a lua legătura cu fanii săi. Acesta le-a transmis internauților un mesaj pe Instagram unde poate fi găsit de acum încolo

. „Vă pup și să iubesc, oamenii mei frumoși. Țin să vă anunț că al meu cont de TikTok, Fane Vancică original, a fost anulat, dar mai avem un cont, cu 14.000 de persoane, Fane Vancică Oficial cu doi de „l'. Acolo avem 14.000 de oameni, 14.300, 14.500. Fancică Oficiall. Vă pup și vă iubesc', a spus interlopul pe contul său de Instagram.

Fane Vancică: „Nu cred că sunt singurul om din România care a greșit”

În urmă cu câteva zile, au fost făcute publice câteva imagini în care Fane Vancică își bătea presupusa amantă. Inițial, imaginile au fost publicate în luna mai a acestui an, dar abia acum au ieșit la iveală. Interlopul a povestit într-un live pe Tik Tok în care a povestit că are o relație cu o femeie abuzată fizic și că îi cere scuze pentru cele întâmplate. Oamenii legii au emis un ordin de protecție prin care bărbatul nu mai are voie să se apropie la mai putin de 100 de metri de femeie.

„Oameni buni, bună seara! Vă iubește pe toți, Fane Vancică! Chiar dacă toată România a aruncat cu pietre în mine. Nu cred că sunt singurul om din România care a greșit. În primul rând, vreau să încep această discuție prin a-mi cere scuze Mihaelei și tot ce înseamnă familia ei, copii, nepoți, frați, părinți, absolut toată lumea.În al doilea rând, vreau să îmi cer scuze față de toți oamenii care au văzut această filmare. Oameni frumoși, îmi pare absolut rău! Nu mii de scuze, milioane de scuze cer tuturor oamenilor! Vreau să înțelegeți că i se poate întâmpla oricui', a transmis Fane Vancică.

Interlopul Fane Văncică, filmat când bate cu sălbăticie o femeie

În filmările cu scenele violente, interlopul îi adresează femeii un mesaj șocant. Fane Vancică o amenință în timp ce o lovește cu bestialitate, în cap, în abdomen și în spate, în timp ce ea stă întins pe jos, în genunchi. Imaginile respective au devenit virale în spațiul public. „Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten’, spune Fane Văncică.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton