Familia lui Mitică Popescu a dezvăluit cauza decesului regretatului actor: "Boala nu a putut fi învinsă"

 Dumitrache Laura
.

Familia lui Mitică Popescu a dezvăluit cauza decesului regretatului actor. Mitică Popescu a încetat din viață marți seara, 3 ianuarie 2023, la vârsta de 86 de ani. Actorul se afla internat la Spitalul Elias din Capitală, iar vestea tristă a fost anunțată chiar de către reprezentantul unității medicale. Familia lui Mitică Popescu a făcut primele declarații despre moartea actorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Familia lui Mitică Popescu a dezvăluit cauza decesului regretatului actor. E doliu în lumea teatrului românesc. Mitică Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România, s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. Îndrăgitul actor era internat la Spitalul Elias din București, având mari probleme de sănătate.

mitica popescumitica popescu

Marele actor era internat în spital, din cauza problemelor de sănătate. Familia lui Mitică Popescu a dezvăluit, ulterior, după moartea actorului, care au fost afecțiunile grave cu care acesta se confrunta.

Citește și: „S-a stins din viață trist'.Mărturia tulburătoare a actorului Dorel Vișan, după moartea lui Mitică Popescu

Citește și:A murit Mitică Popescu.Marele actor avea 86 de ani

Citește și:Inna, despre relația cu Deliric și imaginile ei provocatoare de pe Internet:„Din păcate, trăim în vremurile în care oricine…'

Citește și:„Lucrurile mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant”.Cristina Cioran, noi detalii despre motivele care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu

Familia lui Mitică Popescu a dezvăluit cauza decesului regretatului actor

Mitică Popescu a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România. Marți seara, îndrăgitul actor a încetat din viață, la vârsta de 86 de ani. Acesta a devenit faimos după interpretarea rolului Cocoșilă, din filmul 'Moromeţii', dar și prin prisma emisiunii Dale lu Mitică, de la TVR 2. Actorul era internat la Spitalul Elias din București, iar purtătorul de cuvânt al spitalului a confirmat vestea tristă. Familia lui Mitică Popescu a dezvăluit boala de care suferea regretatul actor.

Mitică Popescu suferise un accident vascular cerebral și a fost internat la spital.

'Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre `monștrii sacri` ai teatrului și filmului românesc.

S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă.

Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes.

Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături', arată familia actorului într-un comunicat transmis de HotNews.ro.

Mitică Popescu a murit la 86 de ani

Lumea artistică din România a devenit mai săracă după moartea lui Mitică Popescu. Actorul a încetat din viață la vârsta de 86 de ani, în urma unor probleme de sănătate. În luna decembrie, actorul a fost internat la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un AVC. În ultima săptămână, el a fost internat la Elias pentru recuperare. Valentin Teodosiu, unul dintre prietenii prezentatorului tv, a vorbit despre moartea colegului săi de breaslă.

„Acum vreo cinci săptămâni, înainte să se interneze la urgență, l-am scos la un șpriț. Era tare nefericit că nu-l mai sună nimeni. Cât era în viață și avea nevoi, nu l-a sunat nimeni, acum toată lumea sună. Când avea nevoie de ceva, nu era nimeni, el fiind unul dintre cei care muncea.(…)L-am sunat când am auzit că s-a internat la urgențe, nu mi-a răspuns în prima zi. A doua zi mi-a răspuns. L-am mai sunat odată peste câteva zile și l-am întrebat ce face, iar el mi-a zis: ‘Uite, fac Crăciunul la Urgențe la Floreasca și Revelionul la Elias’ Este plin de nosocomiale. Iar el mi-a zis: ‘Nosocomiale sunt peste tot. Mă duc la recuperare’. Și l-au recuperat. Fusese internat din cauza unui AVC (n.r. accident vascular cerebral) mic.”, a declarat Valentin Teodosiu pentru fanatik.ro.

Cariera impresionantă a lui Mitică Popescu

Mitică Popescu s-a născut pe 2 decembrie 1936, la București. Acesta a jucat multă vreme pe scena Teatrului Mic. Regretatul actor a debutat în 1973, în piesa 'Philadelphia eşti a mea' de Brian Friel, după care a făcut parte din distribuția spectacolul 'Matca' de Marin Sorescu.

Mitică Popescu prezenta de peste două decenii emisiunea D`ale lu`Mitică. Până în 2010, Mitică Popescu a interpretat sute de roluri pe scenele teatrului românesc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton