Familia Fănicăi, soția lui Florin Salam, acuzații grave la adresa manelistului: "O spărgea cu bătaia!"

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce fosta soacră a lui Florin Salam a făcut niște acuzații incredibile la adresa manelistului, iată că apar noi mărturii, și mai tulburătoare…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce, recent, mama Ștefaniei, fosta soție a lui Florin Salam, decedată acum 11 ani în urma unei boli neiertătoare, și-a acuzat fostul ginere că nu respectă memoria fiicei sale și că nu a mai trecut pe la mormântul Ștefaniei (sau Fănica, după cum îi spuneau apropiații) de 7 ani, familia acesteia s-a decis să facă noi dezvăluiri.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Costin Mărculescu:s-a îmbogățit rapid, după Revoluție. „A fost milionar înainte de alții! L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol'

După spusele familiei Fănicăi, se pare că, de-a lungul timpului, între Florin Salam și soția lui au avut loc mai multe momente tensionate, care au degenerat, ajungându-se la amenințări și episoade violente, menționează cancan.ro.

Citește și: Drama lui Costin Mărculescu. Din milionar, a ajuns la sapă de lemn: „Mi-am pierdut tot, vila, mașina, banii, bijuteriile! Toată lumea s-a folosit de mine'

„Voi o să plângeți toată viața”

Conform familiei Fănicăi, fratele ei ar fi fost amenințat de sora lui Florin Salam, iar acesta ar fi sunat la Poliție în urma incidentului.

'El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-vă și faceți-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept.

Soră-sa m-a amenințat, are un bărbat foarte puternic, îl știe toată lumea pe Fabian, bărbatul lui Nuţi. Am chemat Poliția când am auzit că mă amenință. A, tu mă ameninți! A spus să am grijă de mine să nu rămân în cărucior', au mărturisit mama și fratele Fănicăi, pentru Antena Stars.

a98fc4d10a7b4ac0ddce39c765d080ee-xl-612×400-1-1024×614-1a98fc4d10a7b4ac0ddce39c765d080ee-xl-612×400-1-1024×614-1

De 7 ani nu a mai trecut pe acolo

Recent, Aurelia, mama Fănicăi, a făcut niște mărturisiri dureroase acuzându-și fostul ginere că a uitat complet de cea pe care, cândva, o numea prințesa lui…

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani. Sunt mamă de copil. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei…De 7 ani nu a putut să treacă?’, a declarat Aurelia, mama primei soții a manelistului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton