Exclusiv Viva!: Antonia a dat din casă - Despre viața cu Akim și Dominic și kilogramele în plus

 Florentina Liutic
.

De curând, Antonia a revenit cu o nouă piesă, Dor de tine, acesta fiind  primul single de la nașterea lui Akim. Aceasta ne-a oferit în exclusivitate detalii despre cum a reacționat Dominic atunci când l-a văzut prima oară pe Akim, dar și despre planurile profesionale.

 

La o lună după ce a născut al 3-lea copil, Antonia ne-a surprins cu o nouă piesă, dar și cu o forma fizică incredibilă, cele 3 sarcini nelasând urme asupra corpului său.

 

Am fost foarte curioși să vedem cum arată acum o zi din viața ei și a lui Alex Velea, după venirea pe lume a lui Akim. Întrebată cum se descurcă cu 2 copii și cum își împarte timpul între viața profesională și cea de familie, Antonia ne-a mărturisit: „Suntem extrem de organizați cu programul, astfel încat să ne descurcăm: Dominic merge la grădiniță, Akim are programul lui de masă, în rest, este cuminte și doarme. Ne ajută atât părinții mei, cât și părinții lui Alexandru, ei stau cu copiii atunci când avem concerte sau alte lucruri stabilite. Iar noi doi petrecem timp împreună cu amândoi, Alexandru este un tată extraordinar și îi mulțumesc foarte mult pentru ajutor.'

 

Cel care cu siguranță a fost surprins de apariția unui nou membru în familie a fost Dominic (2). Se pare totuși că deși nu conștientizează pe deplin ceea ce se întâmplă, Dominic și-a luat rolul de frate mai mare în serios și este extrem de protector cu Akim. Antonia ne-a spus că „Dominic este foarte prietenos și iubitor, are grijă de el, îl ține în brațe. Nu înțelege bine exact că este vorba despre fratele lui, dar îl iubește.'
Pe lângă „job-ul'  de mamă, Antonia deja lucrează în studio şi pentru alte piese pe care le va lansa anul acesta şi va începe în curând concertele. „Am lansat single-ul Dor de tine' care a fost primit frumos de fanii mei și mă bucur că am putut să îi surprind cu o piesă pe placul lor. Deja lucrez pentru piese noi pe care abia aștept să le lansez. De asemenea, sunt foarte fericită să mă întorc pe scenă, în perioada următoare voi reveni. Fanii mei vor afla de pe Facebook, Instagram când și unde voi avea primele concerte. Deci follow me J' .

 

Se pare că Antonia înca nu s-a apucat de sport, însă are de gând să revină curând în sala de fitness. Artistei îi priește cu siguranță maternitatea, așa că nu ne-am putut abține să nu o întrebăm cum reușește să se mențină în formă.

 

„Pot să spun că sunt norocoasă, am un metabolism care mă ajută și am slăbit destul de repede. Nici nu m-am îngrășat foarte mult, deși am mâncat tot ce mi-am dorit. Însă nu am avut pofte și am mâncat normal, ca și înainte de a fi însarcinată. Încep antrenamentele curând, sunt motivată și abia aștept.' a declarat artista.

 

Bianca Ion, Foto: Facebook

 

Citeste si:

 

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/ce-bine-arata-antonia-la-scurt-timp-dupa-ce-nascut-2384565

 

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/la-o-luna-dupa-ce-nascut-al-3-lea-copil-antonia-lanseaza-clipul-dor-de-tine-2386446

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton