EXCLUSIV! Smiley, mărturisire emoționantă despre una dintre cele mai importante femei din viața lui

 Oana Popoiag
.

Smiley va avea cu siguranță pentru ce să petreacă în noaptea dintre ani, 2018 a fost un an extrem de generos. Nu doar că tocmai a fost desemnat Bărbatul Anului la gala revistei Unica, dar recent a încheiat primul său turneu național, unde a avut parte și de un spectator neașteptat.

L-am întâlnit pe Smiley la o seară de karaoke organizată în cinstea echipei de la Vocea României, unde abia aștepta să petreacă în formulă completă, alături de colegi, cu toate că tocmai se întorsese din primul său turneu național, #Confesiune. Aproape 30 000 spectatori a avut Smiley în această aventură, ce a inclus zece orașe din țară.

În mod evident, oboseala își spunea cuvântul, artistul mărturisindu-ne că a fost aproape târât din pat la petrecere, însă adrenalina încă își făcea simțit efectul. 'Sunt bucuros că ne-a ieșit atât de bine turneul. S-au vândut peste 20 000 de bilete, am făcut peste 10 000 de poze, am dat multe autografe, m-am întâlnit cu foarte mulți oamnei cu care altfel nu mă întâlneam', ne-a povestit artistul.

Smiley despre bunica lui: 'Tot timpul a fost lângă mine și lângă fratele meu'

Poate cel mai emoționant moment din cadrul turneului a fost acela în care a avut-o ca spectator pe bunica sa, prezentă pentru prima dată la un concert al nepotului. Este vorba de show-ul susținut de Smiley în orașul natal, Pitești. Artistul ne-a povestit ce i-a spus bunica după spectacol: ' «Mamaie, parcă pluteam, așa mă simțeam. Eram undeva – așa de ușoară eram – că parcă pluteam când te ascultam ». Dumnezeu să o țină în putere, să fie sănătoasă, că a avut grijă de noi toți și are în continuare. Bunicii i-au ajutat pe părinții mei să ne crească și pe mine și pe fratele meu. Bunica e de bază, tot timpul a fost lângă mine și fratele meu.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton