EXCLUSIV! Foto rare: cum arăta Oana Cuzino în urmă cu 20 de ani

 Oana Popoiag
.
Oana CuzinoOana Cuzino

La 47 de ani, Oana Cuzino este unul dintre cei mai apreciați medici celebri și un reper când vine vorba de stil de viață sănătos și conservare a frumuseții. Acum aproape 20 de ani, Oana deschidea ușile casei sale pentru VIVA!, chiar în anul în care a început să prezinte 'Ce se întâmplă, doctore?' și a devenit mamă.

Anul 2002 a fost un an foarte important în viața Oanei Cuzino. Nu doar că a marcat debutul său la PRO Tv cu celebra emisiune 'Ce se întâmplă, doctore?', dar a reprezentat un moment esențial și în viața personală, vedeta devenind mama unei fetițe în 2002. Întâmplarea a făcut ca fix în acel an să deschidă ușile casei sale pentru VIVA!, ocazie cu care a permis una din rarele incursiuni în universul său privat.

Cum arăta Oana Cuzino acum aproape 20 de ani

Fotografiile dovedesc că Oana, pe atunci în vârstă de 31 de ani, a 'fentat' cu grație trecerea timpului, fiind una dintre cele mai active vedete și având acces, ca medic, la ultimele noutăți din industria frumuseții. Ce-i drept, unii sunt de părere că vedeta a făcut câteva intervenții estetice, dar ceea ce știm cu siguranță este că celebrul doctor are foarte mare grijă la alimentație și face sport constant.

'Mănânc două, trei mese pe zi. Atunci când am antrenamente de Pilates, poate simt nevoia unei gustări după aceste antrenamente și încerc să fie ceva cât mai sănătos: nuci, fructe foarte multe. Altfel, mănânc o masă dimineața, micul-dejun, destul de consistent, cu proteine, apoi gust ceva. Apoi îmi ascult foamea, care vine seara, când mănânc din nou. Dacă între timp cineva îmi oferă o bombonică sau o cireașă, evident că nu refuz. Trebuie până la urmă să mănânci lucruri sănptoase, nu e  vorba neapărat de restricționarea calorică, ci de conținut. Nu prăjeli, nu produse care au foarte multe chimicale, grăsimi procesate', a declarat Oana pentru Unica.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Garderoba lui Meghan Markle costă milioane de dolari anual! Surprinzător, nu Prințul Harry este cel care plătește

Andreea Bănică nu își mai dorește copii: 'Nu vreau să ajung la 50 de ani și să nu-mi înțeleg copilul'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton