EXCLUSIV! Ce sex va avea al doilea copil al lui Cornel Ilie. Soția lui e însărcinată în șapte luni

 Pirvu Cristina
.

Cornel Ilie a dezvăluit EXCLUSIV pentru revista VIVA! ce sex va avea al doilea copil al său. Cântărețul și soția abia așteaptă marele eveniment, să-l ducă la piept pe mezinul familiei. Mai sunt foarte puține luni până la naștere.

Încântat, fericit, cu zâmbetul pe buze, Cornel Ilie este un artist, dar mai ales un tată și un soț împlinit. Toate îi merg foarte bine pe plan profesional, dar mai ales personal. În luna februarie s-a aflat că va deveni tată pentru a doua oară.

Eliza Ilie, soția lui, a anunțat-o la începutul anului, când mămica publica pe contul său de Facebook prima imagine care demonstra că este din nou însărcinată, alături de descrierea „familie”.

Iată că acum, EXCLUSIV pentru VIVA, Cornel Ilie a dezvăluit că va fi tată de băiat. „Băiețel pregătim. Am intrat în a 7-a lună. În jur de 1 August naște mămica”

Se pare că în luna de vară, micuțul va veni pe lume. Familia îl așteptă cu brațele deschise, la fel ca surioara lui. Cornel şi Eliza Ilie s-au căsătorit în 2015 şi mai au împreună o fetiţă, pe nume Zara, în vârstă de aproape patru ani. Cei doi sunt împreună din 2013,

Andreea Esca şi relaţia cu Cornel Ilie de la Vunk. Cântăreţul, în urmă cu 22 de ani, era sunetist

Puţin ştiu că artistul Cornel Ilie nu a făcut muzică de la început, el a avut un alt job. Andreea Esca a dezvăluit că el a fost sunetist la Pro TV, era foarte tânăr. Se întâmpla acum aproximativ 22 de ani. În anul 1996, cei doi colaborau la jurnale, aveau o relaţie specială.

Într-o zi, el i-a făcut o confesiune prezentatoarei. I-a povestit că va pleca din televiziune, avea în plan să îşi facă o trupă. Aşa s-a şi întâmplat, iar Cornel Ilie, alături de trupa Vunk, a cunoscut succesul.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton