Eva Măruță a împlinit 6 ani! Cum s-a îmbrăcat la petrecerea de ziua ei

 Dumitrache Medeea
.

Este rost de petrecere în familia Măruță, astăzi. Eva a împlinit șase ani și a fost răsfățată încă de la prima oră a dimineții. Anda a postat câteva filmulețe în care fiica ei arată cum se pregătește de petrecerea de ziua ei. Micuța a spus și ce ținută va purta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Eva Măruță a împlinit șase ani! Și cum este o tânără domnișoară, părinții ei au avut grijă ca aceasta să fie răsfățată și să aibă o apariție cu totul spectaculoasă la petrecerea de ziua ei.

eva1eva1

Eva Măruță a împlinit șase ani

Eva Măruță a început ziua în forță. Cu ocazia zilei sale de naștere, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a început pregătirile pentru petrecere încă de dimineață.

Citește și: Andra și Eva Măruță, pentru prima oară în duet.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:

Citește și: „Bravo, ai stil! Celebrities' revine la Kanal D.

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare:

Andra și-a ținut fanii la curent pe rețelele sociale și a filmat-o pe Eva în timp ce aceasta era în toiul pregătirilor. Cele două au mers împreună la un salon de înfrumusețare ca și cum ar fi fost prietene de aceeași vârstă.

Andra a lăsat-o pe Eva să-și facă unghiile albastre ca să se asorteze cu rochița pe care o va purta.

Andra: Tocmai îi spuneam fetiței mele că acum șase ani, la zece și jumătate, mami a născut-o. (…) Acum suntem la unghii. Ce culoare le vrei, iubita lui mama?

Eva: Albastre ca rochia.

Andra și Cătălin Măruță, mesaje emoționante pentru Eva

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cea mică a împlinit astăzi șase ani, iar părinții ei sunt tare mândrii.

Imediat după ce au ajuns acasă de la salon, Andra și Eva au pozat cu unghiile la vedere. Artista a avut și un mesaj special pentru fiica sa.

La mulți ani, raza mea de soare! Eva mea dulce și deșteaptă, să fii mereu cu sufletul deschis, ca acum!', a scris Andra pe Instagram.

Și Cătălin Măruță și-a transmis sentimentele pe rețelele sociale și i-a dedicat câteva cuvinte fiicei sale.

La mulți ani, copil minunat! Îți mulțumim că ne faci viața mai frumoasă și ne bucuri cu fiecare zâmbet! Te iubim!', a scris Cătălin Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton