Este însărcinată? Mary, una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei face declarații despre bebeluș

 Lupescu Anca
.

Mary este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei. Ea și Robert s-au cunoscut în casa Puterea dragostei și de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar fanii se așteptă ca ei să evolueze în relație și să facă un copil. În trecut, fanii au bănuit că Mary ar fi însărcinată, mai ales după ce a făcut câteva glume care duceau în acea direcție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fanii au intrat din nou la bănuieli, după ce Mary a făcut recent o serie de fotografii pentru un brand de haine, în care prezintă haine atât pentru mămici, cât și pentru copii.

Ea s-a fotografiat alături de o fetiță, iar fanii nu au întârziat să îi spună cât de bine i-ar sta în rolul de mămică. „Apuca-te …ca esti prea faina cu copil 😝', i-a comentat o fană la postarea de pe Instagram.

descărcare-27-1descărcare-27-1

Replica fostei concurente a dat de înțeles că nu își dorește un copil acum, iar ea și Robert vor să mai aștepte o perioadă până să treacă la următorul pas. „Nu chiar acum, mai așteptăm 😂', a răspuns Mary de la Puterea dragostei.

Mary de la Puterea dragostei a vorbit despre sarcină!

Pe vremea când Simina era încă însrăcinată cu Dominic, Mary de la Puterea dragostei le-a dat emoții fanilor săi cu o fotografie. Ea s-a pozat alături de Simina, în timp ce ținea mâna pe burtică, de parcă ar fi însărcinată. Fanii au sărit imediat la concluzii, însă fosta concurentă i-a liniștit și a mărturisit că nu este însărcinată. Robert este de altă părere și a arătat că își dorește un bebeluș.

'Nu sunt gravidă, a fost doar o joacă de a mea și a Siminei, spre marea dezamăgire al lui Robert, care își dorește enorm un băiețel. De altfel, de fiecare dată când ne întâlnim cu Simina și Alex Zănoagă, iubitul meu vine la mine, îmi mângâie burtica și îmi spune că ar fi fericit dacă am avea un bebeluș. Eu însă, cred cu tărie că încă sunt foarte tânără, am doar 22 de ani, și un copil înseamnă responsabilitate. În momentul în care voi avea stabilitatea financiară pe care mi-o doresc, vom lua în calcul cu siguranță și un bebe', a spus Mary pentru WOWbiz.ro, în urmă cu un an de zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton