Enrique Iglesias devine tată pentru a treia oară. Ce a dat-o de gol pe Anna Kournikova

 Cica Cristina
.

Presa internațională transmite ca Enrique Iglesias și Anna Kournikova urmează să devina părinţi pentru a treia oară. Deși vedetele nu au anunțat oficial, un detaliu i-a dat de gol.

Enrique Iglesias and Anna Kournikova Dine in MiamiEnrique Iglesias and Anna Kournikova Dine in Miami

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova sunt discreți și încearcă să se mențină departe de lumina reflectoarelor. Numai că nu le iese de fiecare dată.

De data aceasta, Anna Kournikova și Enrique Iglesias au fost surprinși la plimbare cu yacht-ul, însă ceea ce le-a atras atenția jurnaliștilor de la revista Hola! a fost burtica Annei Kournikova. Aceasta e deja destul de vizibilă, semn că ar fi deja într-un stadiu avansat al sarcinii și cei doi ar urma să devină parinți pentru a treia oară, scrie spynews.ro.

La fel de discreți au fost și cu sarcina anterioară a fostei jucătoare de tenis. În 2017, Anna a născut gemeni. Cei doi au o fetiță, pe care o cheamă Lucy şi un băiețel care a primit numele Nicholas. A fost o surpriză pentru toată lumea, având în vedere că au păstrat bine secretul.    

Zvonurile ca fosta tenismenă ar fi iarași însărcinată au început încă din luna decembrie, când familia nu l-a mai însoțit pe artist la concertul din Madrid, așa cum se întâmpla de fiecare dată.

Sursa foto: Hepta, Facebook

Citește și: Cum arată Lucy şi Nicholas, gemenii de doi ani ai lui Enrique Iglesias și ai Annei Kurnikova

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton